Το φετίχ της «μαμάς» του Χάρι Πότερ με τα πανύψηλα τακούνια-στιλέτο!

17:25 2/5/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο φετίχ της «μαμάς» του Χάρι Πότερ με τα πανύψηλα τακούνια-στιλέτο!Παρασκευή, Μάιος 2, 2014 - 17:18

ΜΠΟΡΕΙ να είναι μάνα, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να έχει κι εκείνη τα φετίχ της. Το συγκεκριμένο μάλιστα κάνει κάθε γυναίκα να δείχνει πιο σέξι. Εν προκειμένω, η «μαμά» του Χάρι Πότερ λατρεύει τα ψηλά τακούνια.

Η Τζόαν Ρόουλινγκ δεν είναι από τις γυναίκες που θα φορέσουν, έστω στην καθημερινότητά τους, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Εχει πάθος με τα

παπούτσια, αλλά, όπως σημειώνει, μεγάλη αδυναμία της είναι τα πολύ ψηλά τακούνια-στιλέτο. Και είναι αλήθεια ότι σχεδόν ποτέ δεν έχουμε δει τη Βρετανίδα συγγραφέα σε δημόσια εμφάνιση να μη φορά οκτώ πόντους και πάνω.

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνισή της σε κόκκινο χαλί είναι εκείνη που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ», το 2009, επιλέγοντας ένα ζευγάρι πέδιλα Christian Louboutin, σε χρυσό χρώμα, με πολύ ψηλό τακούνι. Μιλώντας για το φετίχ της, η 48χρονη Σκοτσέζα αναφέρθηκε στη δύναμη και την «εικόνα» του παπουτσιού ως το πιο μυθοποιημένο φετίχ στοιχείο της μόδας. Η «μαμά» του Χάρι Πότερ εμφανίστηκε ως προσκεκλημένη συμπαρουσιάστρια στη ραδιοφωνική εκπομπή «Woman's Hour». Εκεί, ένα μέρος της εκπομπής το αφιέρωσε στην ιστορία του παπουτσιού και τη λογοτεχνική σημασία του. Επίσης μίλησε για το γυναικείο ράγκμπι, την ιατρική έρευνα και το φιλανθρωπικό της ίδρυμα Lumos.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι δύο ειδικοί της μόδας, οι οποίοι διηγήθηκαν την ιστορία των ψηλών τακουνιών από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Αν και η Ρόουλινγκ ομολόγησε τη μεγάλη αγάπη της για τα τακούνια, έσπευσε να σημειώσει ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από αυτά. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της παπουτσοθήκη, είπε πως έχει μόνο δύο ζευγάρια μπότες χωρίς τακούνι.


Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα