Η Κατερίνα άναψε το φως!

16:33 2/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Κατερίνα άναψε το φως!Παρασκευή, Μάιος 2, 2014 - 16:32

Μπορεί η πρόβα που έκανε η Κατερίνα Λέχου ως πρωθιέρεια την περασμένη Κυριακή να έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, ωστόσο κατά την προχθεσινή «πρεμιέρα» της στο Καλλιμάρμαρο ο καιρός είχε «φορέσει» τα καλά του. Η γνωστή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα στην αρχαιοελληνική φορεσιά της στη διάρκεια της Τελετής Αφής της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νέων «Nanjing 2014», δικαιώνοντας έτσι τους διοργανωτές για την επιλογή τους.

Μέσα σε ένα κλίμα ρίγους και συγκίνησης η νέα πρωθιέρεια τράβηξε τα βλέμματα και χειροκροτήθηκε θερμά. Το ίδιο και οι ιέρειες που τη συνόδευσαν, οι οποίες μάγεψαν τα πλήθη με μια χορογραφία εμπνευσμένη από τις λυγερόκορμες Καρυάτιδες. Την επιμέλεια της χορογραφίας είχε αναλάβει μία ακόμη φορά η Αρτεμις Ιγνατίου, ενώ υπεύθυνος για τη μουσική ήταν ο Γιάννης Ψεμάδας.

Η φλόγα άναψε στα χέρια της πρωθιέρειας Κατερίνας Λέχου με τον παραδοσιακό τρόπο και στη συνέχεια τη μεταλαμπάδευσε στον αθλητή της ξιφασκίας Μάριο Γιακουμάτο, για να παραδοθεί στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της πόλης Λιου Πονγκ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ. Ακόμη, μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Η θητεία της Κατερίνας Λέχου στο «μοναδικό και αναπάντεχο», όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, ρόλο της πρωθιέρειας θα είναι τετράχρονη και θα διαρκέσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα