Το ασχημόπαπο (θύμα bullying) έγινε κύκνος

ΚΟΣΜΟΣΤο ασχημόπαπο (θύμα bullying) έγινε κύκνοςΤετάρτη, Ιανουάριος 28, 2015 - 17:24

ΤΗΝ καλύτερη εκδίκηση απέναντι στους συμμαθητές της που την κορόιδευαν επειδή ήταν άσχημη παίρνει τώρα 23χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, που θεωρείται μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο της «Μις Αγγλία». Η Ρεμπέκα Χέμσλεϊ υπέφερε τόσο πολύ από τις κοροϊδίες και τη βία που ασκούσαν σε βάρος της οι συμμαθητές της, που αναγκάστηκε να ολοκληρώσει τη σχολική της εκπαίδευση με ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.

«Ολοι με έλεγαν άσχημη.

Με είχαν πείσει ότι είχα τη χειρότερη μύτη στο σχολείο» θυμάται η Χέμσλεϊ, η οποία, αν και άλλαξε σχολείο, δεν κατάφερε να απαλλαγεί από το bullying.

Οι λεκτικές επιθέσεις έδωσαν σύντομα τη θέση τους ακόμη και σε σωματικές, με έναν συμμαθητή της να την πασαλείβει με γρασίδι, γνωρίζοντας πως είναι αλλεργική. Ετσι έφτασε στο σημείο να φοβάται ακόμη και να μπει στην αίθουσα του σχολείου.

Οσο περνούσαν τα χρόνια όμως, το ασχημόπαπο που έβλεπαν στο πρόσωπό της οι συμμαθητές της άρχισε να μεταμορφώνεται σταδιακά σε κύκνο. Με τη βοήθεια ψυχολόγου και τη στήριξη της οικογένειας και του συντρόφου της η Χέμσλεϊ κατάφερε να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που της έλειπε και να κυνηγήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο. Εκπροσωπώντας ήδη δύο πρακτορεία, δεν δίστασε να στείλει ακόμη και αίτηση για τα καλλιστεία «Μις Αγγλία», όπου έγινε δεκτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα