Η... ελαφίνα του «Ηρακλή» είναι μαμά!

SHOWBIZΗ... ελαφίνα του «Ηρακλή» είναι μαμά!Τετάρτη, Ιανουάριος 28, 2015 - 17:11

Μια... ελαφίνα κλέβει την παράσταση στο υπερθέαμα «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά. Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το «ιερό ελάφι της θεάς Αρτέμιδος» είναι μια μανούλα που θηλάζει ακόμα το μωράκι της και είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια του ανσάμπλ Ολγα Πηλιάκη.


Η νεαρή πρωταθλήτρια ρυθμικής στο ατομικό, που

συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες, είναι η χορεύτρια με το υπέροχο σώμα, τις τέλειες αναλογίες και την αρμονία στις λεπτές κινήσεις, που εντυπωσιάζει το κοινό στο Pantheon Theater. Ηταν προσωπική επιλογή του σκηνοθέτη του μιούζικαλ Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, που πίστευε πως ο ρόλος τής ταίριαζε απόλυτα και είχε δίκιο.


Η εντυπωσιακή Ολγα Πηλιάκη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Κίνας, το 2008, αποχαιρέτησε τα στάδια και τη ρυθμική γυμναστική, και πέρασε με ευκολία στον επαγγελματικό χορό πλαισιώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Αννα Βίσση και η Ελενα Παπαρίζου. Αλλά και με τον «Ηρακλή» της παράστασης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε συναυλίες και σόου. «Ο Σάκης Ρουβάς μου είναι ιδιαίτερα οικείος, υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ μας και χημεία» αποκαλύπτει η πρώην αθλήτρια.

Παντρεμένη με το μοντέλο Στέλιο Χανταμπάκη, τον συμπαρουσιαστή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο Star, ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Πριν από περίπου ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα αγοράκι, τον Μανώλη, που η Ολγα το θηλάζει ακόμα. Είναι όμως δυνατόν να επανήλθε τόσο γρήγορα το σώμα της, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού;


«Σε αυτό βοήθησε ο αθλητισμός. Το σώμα "θυμάται", ευτυχώς! Κάναμε και εντατικές πρόβες με την Αγγελική Στελλάτου για την παράσταση, που άγγιξαν το ωράριο και την προσπάθεια μιας προπόνησης. Οπότε ο θηλασμός, η παράσταση και οι ανάγκες του μικρού δεν άφησαν το περιθώριο στο σώμα μου να κρατήσει τα κιλά της εγκυμοσύνης» λέει στην «Espresso» η Ολγα.


Η πρώην πρωταθλήτρια, που κατακτά τους επαγγελματικούς της στόχους με ακρίβεια φιγούρας στο ανσάμπλ, θέλει να περάσει στο θέατρο και να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, την υποκριτική. «Παρακολουθώ ήδη μαθήματα και σιγά σιγά πλησιάζω τον σκοπό μου. Με γοητεύει πολύ το θέατρο και το επάγγελμα του ηθοποιού. Κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί θα την κυνηγήσω. Εχω πολλή ενέργεια και θετική σκέψη» αναφέρει η ίδια.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα