Θέλει να γίνει Bond girl

SHOWBIZΘέλει να γίνει Bond girlΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 17:40

Η Μπουτεράκου μετά την πρόσφατη περιπέτειά της κάνει σχέδια, ακόμα και για καριέρα στο εξωτερικό

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου μετά την περιπέτεια που έζησε επέστρεψε στην κοσμική ζωή με πολλά όνειρα, ακόμη και για διεθνή καριέρα.

Από τον Αλκίνοο Μπουνιά

Η ηθοποιός -η οποία, όπως αποκάλυψε η «Espresso», είχε διαμάχη με τους γονείς της για τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο- εμφανίστηκε προχθές στην πρεμιέρα της παράστασης «Δεν είναι αυτό που νομίζεις», που ανεβαίνει στο θέατρο

Χατζηχρήστου, με πρωταγωνιστή τον πολύ καλό της φίλο Σπύρο Μπιμπίλα.

Η όμορφη Τριαντάφυλλη είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μιχάλη Ασιθιανάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο, και μας αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου έχει επαφές για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

«Είμαι καλά και οι σχέσεις μου με τους γονείς μου έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Μάλιστα μένω μαζί τους στο σπίτι μας στην Πετρούπολη και όλα είναι μια χαρά, όπως και η σχέση μου με τον φίλο μου, ο οποίος στα δύσκολα ήταν στο πλευρό μου και συνεχίζει να είναι μαζί μου» μας είπε και πρόσθεσε πως πλέον θα ασχοληθεί με τη δουλειά της και ειδικά με την τηλεόραση και το σινεμά, παίρνοντας μέρος σε οντισιόν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Οντισιόν

«Σύντομα θα πάω στο Λονδίνο για να συνεχίσω τις επαφές που ήδη έχω κάνει και σκοπός μου είναι να συμμετάσχω στην οντισιόν για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ» μας είπε συγκεκριμένα και δεν παρέλειψε να μας ευχαριστήσει για τη θετική συμβολή μας στην επίλυση του προβλήματός της.

Οσο για την κωμωδία του Γιώργου Λαζαρίδη, εκτός από τον Σπύρο Μπιμπίλα πρωταγωνιστούν ακόμη οι Μαίρη Ευαγγέλου, Καίτη Φίνου, Θεόφιλος Βανδώρος, Κατερίνα Γεωργούση, Ελίνα Χατζή και Χάρης Βορκάς, ο οποίος έχει κάνει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα