Αδερφός έσφαξε αδερφό για τα μάτια μιας γυναίκας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ «Εγώ αυτή τη γυναίκα δεν τη γνωρίζω, πατέρα...»Αδερφός έσφαξε αδερφό για τα μάτια μιας γυναίκαςΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 15:32

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Αγία Βαρβάρα, όπου αδελφός «έσφαξε» αδελφό για τα μάτια μιας γυναίκας! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 38χρονος, ξεψυχώντας στα χέρια του πατέρα του, πρόλαβε να ψελλίσει: «Εγώ αυτή τη γυναίκα δεν τη γνωρίζω, πατέρα...»!

Πρόκειται για μια φιλήσυχη οικογένεια της περιοχής, με τον πατέρα, που διατηρεί κατάστημα πώλησης υαλικών στην περιοχή, να βλέπει από τη μια στιγμή στην άλλη την οικογένειά του να διαλύεται.

Ολα

έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν από τις 21.00, όταν τα δύο αδέλφια, 38 και 35 ετών, άρχισαν να έχουν έντονη συζήτηση. Εκείνη την ώρα ο πατέρας τους ήταν σε άλλο δωμάτιο της ισόγειας κατοικίας στην οδό Στέφανου Σαράφη.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν και τα δύο αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται άγρια. Ξαφνικά, και πριν ο πατέρας προλάβει να βγει από το δωμάτιό του, προκειμένου να ηρεμήσει τους γιους του, ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από το συρτάρι της κουζίνας και το κάρφωσε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα του 38χρονου αδελφού του!

Εντρομος, ο πατέρας βγήκε από το δωμάτιο και πήρε στην αγκαλιά του τον αιμόφυρτο 38χρονο, ο οποίος, προτού «σβήσει» στα χέρια του, ψιθύρισε τη φράση για μια γυναίκα. Οταν κατάλαβε ότι το παιδί είχε πεθάνει, ο πατέρας έπιασε τον 35χρονο από τα χέρια και τον οδήγησε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, όπου τον κλείδωσε. Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αμεση Δράση, ενημερώνοντας το κέντρο της Υπηρεσίας για τη δολοφονία.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα πλήρωμα περιπολικού της Αμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 38χρονο και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο όπου ήταν κλειδωμένος ο δράστης και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και μέχρι αργά χθες τη νύχτα δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη κατάθεση, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα