Ο Ζάχος γίνεται... Σπεράντζα

SHOWBIZΟ Ζάχος γίνεται... ΣπεράντζαΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 16:13

Οι εκπλήξεις του perfomer στη νέα του παράσταση «Κάνε κουράγιο, Ελλάδα μας», που έχει πρεμιέρα απόψε στο Κολωνάκι

Με ένα λαμπερό υπερθέαμα, στο οποίο θα ακουστεί το «Μάμπο μπραζιλέιρο», επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας ο Διονύσης Ζάχος.

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Στη

νέα του παράσταση με τίτλο «Κάνε κουράγιο, Ελλάδα μας», που θα κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, ο γνωστός ηθοποιός φιλοδοξεί να αφήσει το κοινό άφωνο με τις νέες του μεταμορφώσεις, όπως με εκείνη της αξέχαστης κυρίας του θεάτρου Σπεράντζας Βρανά!

Το μεγάλο στοίχημα του showman είναι η αξιοπρεπής μεταφορά στη σκηνή της θρυλικής ηθοποιού, του θηλυκού που άφησε εποχή με το ταλέντο, τις καμπύλες και την αθυροστομία του, και μάλιστα στη version της ταινίας «Η ωραία των Αθηνών», όπου η Βρανά τραγουδούσε το «Θα γίνω Βραζιλιάνα».

Με κόμμωση του '50, μίνι φούστα με κρόσσια και χρυσοκέντητη μπλούζα εποχής ο Διονύσης Ζάχος φωτογραφήθηκε ως Σπεράντζα για την «Εspresso», δίνοντας μια πρώτη γεύση από το νέο του πρόγραμμα, στο οποίο θα παρελάσουν σημαντικές κυρίες του πενταγράμμου, της δημοσιογραφίας και του θεάματος.

Μεταμόρφωση

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχαμε πάρει μια ιδέα για το πώς ο Διονύσης θα «μεταμορφωθεί» σε θρυλικές μορφές του ελληνικού καλλιτεχνικού -κι όχι μόνο- στερεώματος, με τη βοήθεια του ταλαντούχου make up artist και hair stylist Νίκου Ζήση, ο οποίος έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Λάρα Φαμπιάν, τον Λούτσιο Ντάλα και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Ηταν άλλωστε εκείνος που τον είχε μεταμορφώσει σε Σοφία Βέμπο, αφήνοντάς μας... άναυδους!
Να πούμε πως ο αγαπημένος performer θα ανεβάσει στη σκηνή για πρώτη την «τραγουδίστρια της νίκης», την Ελλη Στάη αλλά και την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη. Στο πλευρό του θα έχει τη Shaya, η οποία θα ενσαρκώσει την Τίνα Τέρνερ!

Keywords
Τυχαία Θέματα