Τα τρίδυμα μαζί στην ίδια πίστα!

SHOWBIZΤα τρίδυμα μαζί στην ίδια πίστα!Τρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 18:12

Πήρε για... μοντέλα τα αδέλφια του, με τα οποία είναι πολύ δεμένος, και το διασκέδασε πολύ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για τις ανάγκες του καινούργιου βιντεοκλίπ του συνεργάστηκε με τα αδέλφια του Κατερίνα και Παύλο, με τα οποία είναι τρίδυμοι, σε ένα σκηνοθετικό concept που έχει άκρως οικογενειακό χαρακτήρα. Ο νεαρός τραγουδιστής, που έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό του φανατικό κοινό, από την αρχή της καριέρας του είχε αναφερθεί στην όμορφη και στενή σχέση που διατηρεί με τα αδέλφια του, ενώ είχε αποκαλύψει πως είναι τα πρώτα

τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Οποτε οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, περνάει αρκετές μέρες μαζί τους, ενώ η καλύτερη τους είναι όταν συναντιούνται στα... πάτρια εδάφη, δηλαδή, στη Λευκάδα.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε λοιπόν στο YouTube το νέο κλιπ του Κωνσταντίνου για το τραγούδι «Εσένα θέλω» και ήδη κάτω από το βίντεο έχουν συγκεντρωθεί αρκετά σχόλια που μιλάνε για το πόσο ωραία ιδέα ήταν το να έχει στο πλευρό του τα δύο αδέλφια του. Στη διάρκεια του βιντεοκλίπ ο Κωνσταντίνος γυμνάζεται κατά μήκος της παραλίας, κάνει jet ski, οδηγεί μαζί με τους κολλητούς φίλους του σε νυχτερινή έξοδο, αλλά και γιορτάζει τα 28α γενέθλιά του μαζί με την Κατερίνα και τον Παύλο, τα οποία μάλιστα ήταν πριν από λίγες ημέρες.

Τα γυρίσματα που κράτησαν τρία ολόκληρα 24ωρα έγιναν υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη George Ant στις παραλίες του Αγίου Κοσμά και του Ελληνικού, στο Λαγονήσι, αλλά και σε γνωστό παραλιακό κλαμπ. Το «Εσένα θέλω» είναι το τρίτο κατά σειρά single (μετά το «Να της πεις» και το «Δεύτερη φορά») από τον νέο δίσκο του Κωνσταντίνου, με τίτλο «Δεύτερη φορά», το οποίο περιλαμβάνει δεκατρία λαϊκά τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξ ολοκλήρου το γνωστό δίδυμο Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου, εκτός από ένα (το «Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ»), στο οποίο έχει βάλει το χεράκι της η Ναταλία Γερμανού.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα