Το μυστικό της επιτυχίας και η βραδιά του μεγάλου τελικού

TV GOSSIPΤο μυστικό της επιτυχίας και η βραδιά του μεγάλου τελικούΤρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 17:34

Ενα εικοσιτετράωρο πριν από τον μεγάλο τελικό του «Just the 2 of us» και ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το ποιο ζευγάρι θα επικρατήσει στη «μονομαχία», ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλάει στην «Espresso» για τη «μαθήτριά» του Μυριέλλα Κουρεντή, αλλά και για το αντίπαλο ζευγάρι, τον Μάρκο Σεφερλή και τη Στέλλα Καλή. «Νιώθω χαρά που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ, και αυτό για εμάς είναι νίκη και ανταμοιβή της σκληρής και εξαντλητικής δουλειάς που κάναμε με τη Μυριέλλα τις τελευταίες δεκατρείς εβδομάδες»

λέει ο τραγουδιστής και συνεχίζει: «Οποιοδήποτε και να είναι το αυριανό αποτέλεσμα, τα συναισθήματά μου είναι τα ίδια, χαρά και αγάπη γι' αυτό που κάνουμε».

Φιλίες στο green room

Παρά τον ανταγωνισμό, το γεγονός ότι οι συμμετοχές ήταν για καλό σκοπό δεν μπορούσε παρά να βοηθήσει στο να γεννηθούν φιλίες στο green room... «Κάναμε παρέα με αρκετά παιδιά στις πρόβες και στα γυρίσματα γενικά υπήρχε ένα ευχάριστο κλίμα. Με τον Γιώργο Γιαννιά γνωριζόμαστε από πριν, κάναμε παρέα με την Αντιγόνη Ψυχράμη, τον Γιώργο Παράσχο, τη Στέλλα Καλλή, σχεδόν με όλους». Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, τον ρωτήσαμε αν δεν είχε τη Μυριέλλα για μαθήτρια, ποια θα ήθελε στο πλευρό του: «Μου έτυχε η καλύτερη μαθήτρια και θα σκεφτούμε άλλη; Δεν αλλάζω τη Μυριέλλα με καμία. Η επιλογή της κυρίας Ελενας Κατραβά να μας κάνει ζευγάρι αποδείχτηκε σοφή». Οπως αποκαλύπτει: «Η Μυριέλλα είναι εξαιρετικός άνθρωπος, με αγνή, καθαρή ψυχή και αυτό με έκανε να τη συμπαθήσω με την πρώτη γνωριμία. Εχει φοβερή αντίληψη της μουσικής. Οτιδήποτε της έλεγα το έπιανε αμέσως. Εχει λίγο άγχος, αλλά είναι λογικό, γιατί πρώτη φορά τραγουδάει και ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για εκείνη». Και εκεί που η αγωνιά και το άγχος χτυπάνε κόκκινο, όπως φαίνεται, γεννιούνται φιλίες αλλά και συνεργασίες. Ετσι στο ενδεχόμενο ενός ντουέτου με τη Μυριέλλα στη μετά «Just» περίοδο, ο Γιώργος λέει πως «φυσικά και θα το ήθελα αυτό. Να περάσει και η αυριανή ημέρα και θα δούμε τι θα κάνουμε χαλαρά πια. Είναι εξαιρετική η Μυριέλλα». Τέλος, στους αντιπάλους του Μάρκο και Στέλλα εύχεται «μόνο τα καλύτερα και να απολαύσουν και εκείνοι αλλά και εμείς την αυριανή βραδιά του τελικού! Εδώ που φτάσαμε, είναι νίκη για όλους».

Tεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα