Δεν γίναμε και... Ισπανία

ΑΘΛΗΤΙΚΑΔεν γίναμε και... ΙσπανίαΤρίτη, Ιούνιος 17, 2014 - 17:39

Τον εκνευρισμό των Ελλήνων διεθνών για τα σχόλια που ακολούθησαν μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα με 3-0 από την Κολομβία φανέρωσε η παρουσία του Λουκά Βύντρα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ο διεθνής αμυντικός απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων πολλές φορές μονολεκτικά και δίχως διάθεση για πολλές εξηγήσεις. «Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Δεν πήγε καλά το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι απέναντι

στην Ιαπωνία. Φυσικά και έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε στο Μουντιάλ και ελπίζουμε να βγει στο γήπεδο» υποστήριξε ο Βύντρα, ενώ με εμφανή διάθεση να «αδειάσει» όσους ασκούν κριτική απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον διασυρμό της Ισπανίας από την Ολλανδία τονίζοντας: «Αν τρώγαμε εμείς πέντε, να δω τι θα γινόταν».

Τον τραυματισμό (φλεγμονή στο μάτι) κλήθηκε να σχολιάσει ο Παναγιώτης Γλύκος: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτό που περνάω. Το ότι βρίσκομαι εδώ με κάνει χαρούμενο γιατί είναι μία μεγάλη πρόκληση. Η ατυχία δεν ήταν στο πρόγραμμά μου».

Ο Φερνάντο Σάντος έχει ξεκινήσει την εξονυχιστική ανάλυση των «σαμουράι» που θα βρεθούν την Παρασκευή τα ξημερώματα στον δρόμο της εθνικής ομάδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει περιθώρια για νέα ήττα και στη χειρότερη περίπτωση πρέπει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να διατηρήσει ελπίδες για πρόκριση στους «16» στο τελευταίο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού. Η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να πραγματοποιήσει δυο - τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη και οι παίκτες που κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους είναι οι Χολέμπας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, οι οποίοι θα αντικατασταθούν αντίστοιχα από τους Τζαβέλλα, Φετφατζίδη, Μήτρογλου. Οι υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να μείνουν οι ίδιες.

Οι Ιάπωνες δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι και βρίσκονται στην ίδια μοίρα με την Ελλάδα, δεδομένου ότι στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού έχασαν χωρίς να είναι χειρότεροι πληρώνοντας τα λάθη τους.
Πάντως η πόλη Νατάλ όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι εξαιτίας του τροπικού κλίματος διανύει περίοδο πολύ δυνατών βροχοπτώσεων που έχουν προκαλέσει πλημμύρες. Το Αρένας ντας Ντούνας δεν έχει επηρεαστεί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, το πρόβλημα βρίσκεται επτά χιλιόμετρα μακριά από το στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα