Τα πέταξε όλα ο Ορλάντο στη Σαρδηνία

14:57 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔείτε τη φωτογραφία χωρίς πίξελ...Τα πέταξε όλα ο Ορλάντο στη ΣαρδηνίαΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 14:56

Αν η Κιμ Καρντάσιαν «έριξε» το ίντερνετ με τη γυμνή φωτογράφισή της για το περιοδικό «Paper», ο Ορλάντο Μπλουμ, βγάζοντας το μαγιό του σε παραλία της Ιταλίας, παρουσία της αγαπημένης του Κέιτι Πέρι, το... κονιορτοποίησε!

Ο διάσημος ηθοποιός, πρώην σύζυγος της Μιράντα Κερ, που κάνει διακοπές στη Σαρδηνία, προκάλεσε φρενίτιδα σε φαν του και μη, οι οποίοι έψαχναν ως άλλο χαμένο θησαυρό τις γυμνές φωτογραφίες του, που δείχνουν όλα τα «κάλλη»του, χωρίς να έχουν πάνω τους τα μαύρα «κουτάκια», pixels ή ακόμα και emoticons που έβαλαν τα ΜΜΕ που τις δημοσίευσαν.

Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν να αναλύουν τη... σκιά του μορίου του, που έκανε προβολή στον μηρό του, για να υπολογίσουν το μέγεθός του! Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα την... αλήθεια πίσω από τα pixels. Aξιοσημείωτη είναι, στο μεταξύ, η άνεση με την οποία η σύντροφός του Κέιτι Πέρι, κόρη παστόρων, έκανε ακόμα και σανίδα, έχοντας πίσω της τον αγέρωχο και σε πλήρη γύμνια σύντροφό της, σε μία δημόσια παραλία όπου δεν τους εξασφάλιζε κανείς ότι δεν θα υπήρχαν παπαράτσι.

Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν να υποστηρίξουν ότι ο 39χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» ξεγυμνώθηκε επίτηδες, ώστε μέσα από τη μιντιακή φρενίτιδα που θα ακολουθούσε να γινόταν καλύτερη προώθηση του σινγκλ της αγαπημένης του με τίτλο... «Rise» (Σηκώνομαι)!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα