Παπαβασιλείου στα κόκκινα!

13:50 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΠαπαβασιλείου στα κόκκινα!Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 13:50

Πάρτε υπογλώσσια: Η Ελενα Παπαβασιλείου με κόκκινο μπικίνι χαλαρώνει σε ύπτια στάση στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, που δυστυχώς έχουμε να δούμε αρκετό καιρό στη μικρή οθόνη και μας έχει λείψει, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πανέμορφη Σίφνο και αναστατώνει συχνά τους χιλιάδες ακολούθους της στο Ιnstagram με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, τα οποία μοιράζεται μαζί τους.

«Η μαγική γαλήνη,

η ηρεμία και η ενέργεια της θάλασσας δεν συγκρίνονται με τίποτα άλλο» έγραψε η σέξι Ελενα στη λεζάντα της φωτογραφίας της με το κόκκινο μπικίνι και λίγο έλειψε να... σπάσει το κοντέρ των likes. Οπως ήταν επόμενο, τα σχόλια των followers της έπεσαν βροχή. Ορισμένα δε ήταν πολύ εμπνευσμένα. «Η “δόση” που περίμενα... Ευχαριστώ, Ελενάρα, είσαι το... ναρκωτικό μου» έγραψε κάποιος.

«Η μαγική γαλήνη, ηρεμία η ενέργεια και η ομορφιά η δική σου δεν συγκρίνονται με τίποτα» σχολίασε ποιητικά ένας άλλος. «Αχ, να ήμουν ο αφρός της θάλασσας που αγγίζει το κορμί σου» ευχήθηκε ένας τρίτος, ολίγον πιο τολμηρός από τους υπόλοιπους.

Η Ελενα Παπαβασιλείου, που το τελευταίο εξάμηνο εργάζεται στο γραφείο Τύπου γνωστής εκδοτικής εταιρίας, απέφυγε να δείξει τον άνθρωπο που της βγάζει όλες αυτές τις ωραίες, ενίοτε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τη Σίφνο. Γιατί, Ελενα;

Keywords
Τυχαία Θέματα