Δώρο ένα σπίτι για τα γενέθλια του Μπάρκουλη

13:24 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔώρο ένα σπίτι για τα γενέθλια του ΜπάρκουληΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 13:23

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος χθες συμπλήρωσε το 80ό έτος της ηλικίας του και, όπως είναι γνωστό, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εκτός από τα προβλήματα υγείας του, δέχτηκε ένα ουρανοκατέβατο δώρο από την παλιά καλή φίλη του και συνάδελφο Αννα Φόνσου: ένα σπίτι για να μένει με τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο του Νίκο, χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα

στα Πατήσια, που ανήκει στο Σπίτι του Ηθοποιού και στο οποίο θα μπορέσουν να μετακομίσουν από τον Σεπτέμβριο και μετά, όταν θα είναι πλέον διαθέσιμο.

«Η Αννα ήταν πάντα κοντά στον Ανδρέα. Τους δένει μια παλιά μεγάλη φιλία, η οποία με τα χρόνια γίνεται και πιο δυνατή. Είναι πάρα πολλές οι φορές που έχει προσφέρει τον ώμο της για να ακουμπήσει ο Ανδρέας και το “ευχαριστώ” είναι λίγο γι' αυτή τη γυναίκα με τη χρυσή καρδιά» λέει στην «Espresso» η Μαρία Μπάρκουλη και τονίζει πως ένα σπίτι για να μένουν και να μην πληρώνουν ενοίκιο είναι, πραγματικά, ένα θεόσταλτο δώρο, καθώς σε αυτό όπου ζουν τώρα καταβάλλουν κάθε μήνα 300 ευρώ. Επίσης, δεν μας έκρυψε ότι ο Ανδρέας έχει καταπέσει, δεν θέλει να φάει και είναι πιθανό να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, η πολυαγαπημένη σύζυγός του -η οποία έχει περάσει πολλές «φουρτούνες», αλλά και χαρές από το 1998 που είναι μαζί του- ανέβασε χθες ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook για τα γενέθλιά του. «Τα καταφέραμε, γιατί ήμασταν δύο και μετά τρεις, ακόμα πιο δυνατοί. Εύχομαι να περάσουμε και άλλα πολλά μαζί και ενωμένοι. Σ' αγαπώ. Και μην ξεχνάς: αντέχω ακόμη» έγραψε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα