Τα ερωτικά μηνύματα του Ελ Τσάπο στην Ντελ Καστίγιο

ΚΟΣΜΟΣΤα ερωτικά μηνύματα του Ελ Τσάπο στην Ντελ ΚαστίγιοΠαρασκευή, Ιανουάριος 15, 2016 - 18:17

Δεν ήταν ο Σον Πεν που «τράβηξε» τον Ελ Τσάπο για να δώσει συνέντευξη. Ηταν ο πόθος του μεγαλέμπορου ναρκωτικών για την Κέιτ ντελ Καστίγιο, για την οποία είχε φθάσει στο σημείο να μιλήσει στη... μαμά του. Ηταν, με δυο λόγια, έτοιμος να της παραδοθεί, εφόσον η μητέρα του την ενέκρινε. Τις γαργαλιστικές αποκαλύψεις κάνουν γραπτά μηνύματα που ο Χοακίν Γκουσμάν είχε ανταλλάξει με τη Μεξικανή ηθοποιό.

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου έως τον Νοέμβριο τα κινητά τους πήραν φωτιά και, από ό,τι φαίνεται, η Καστίγιο ανταπέδιδε και με το παραπάνω την έλξη που ένιωθε για αυτήν ο βαρόνος των ναρκωτικών. Δεν ανέφεραν ποτέ ο ένας το όνομα του άλλου. Εκείνος την αποκαλούσε «όμορφη» και εκείνη «πατερούλη».

«Η μαμά μου θέλει να σε γνωρίσει, της μίλησα πολύ για εσένα» της αποκαλύπτει σε ένα μήνυμα ο Ελ Τσάπο, ενώ σε άλλο τη ρωτάει «Πώς είναι η πιο καλή γυναίκα του κόσμου, η πιο έξυπνη, την οποία θαυμάζω τόσο;» «Για πρώτη φορά νιώθω ασφαλής» ανταποδίδει τις γλύκες η Κέιτ, προσθέτοντας ότι εκείνος ξέρει ποια είναι, όχι ως ηθοποιός ή δημόσιο πρόσωπο, αλλά ως γυναίκα και άνθρωπος. Οταν επρόκειτο να συναντηθούν για πρώτη φορά, η ηθοποιός τού έγραψε ότι δεν φαντάζεται πόσο ενθουσιασμένη είναι. Πήγε μάλιστα με τεκίλα για να το γιορτάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα