«Στο "Ταμάμ" θα τραγουδήσουμε κατά του σχολικού εκφοβισμού»

TV GOSSIP«Στο "Ταμάμ" θα τραγουδήσουμε κατά του σχολικού εκφοβισμού»Παρασκευή, Φεβρουάριος 13, 2015 - 19:13

Δυναμική πρεμιέρα κάνει απόψε στις 22.15 ο νέος κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Ταμάμ». Ο γοητευτικός Τζεμ τραγουδάει για τον σχολικό εκφοβισμό και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που τον υποδύεται, μας παρουσιάζει πρώτη φορά τηλεοπτικά το συγκρότημά του.

«Ονομάζεται Mind trap (Παγίδα του μυαλού) και απαρτίζεται από έξι μουσικούς. Ηταν μια ιδέα που στριφογύριζε μήνες στο μυαλό μου, αλλά και στου κολλητού μου από το σχολείο και ντράμερ Σταύρου Σπυρόπουλου. Θα ακουστούν αρκετά τραγούδια στο επεισόδιο, αλλά το βασικό θα είναι το "One question" (Ενα ερώτημα), που θα αφορά τον σχολικό ρατσισμό» λέει ο Γιάννης στην «Espresso» και συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό: «Τραγουδάω κυρίως alternative rock και new metal, ενώ με το τραγούδι ασχολούμαι από τα σχολικά μου χρόνια. Παίζω κιθάρα, τύμπανα και ερμηνεύω. Μεγάλες μου αγάπες είναι η μουσική και το θέατρο, αν και στις πανελλαδικές πέρασα στο τμήμα Φυσικοθεραπείας».

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είναι ο Θωμάς Αλεξίου (κιθάρα), ένας ταλαντούχος 18χρονος τον οποίο ο Γιάννης γνώρισε στην πλατεία της γειτονιάς του ένα βράδυ παίζοντας βόλεϊ, ο 22χρονος Γιώργος Καικού (κιθάρα) και ο Δάνης Ντάρλας (πλήκτρα), που σπουδάζει ηχοληψία. Στην ομάδα τους «κόλλησε» άψογα και ο ηθοποιός Πάρης Σκαρτσολιάς, τον οποίο επίσης βλέπουμε στο «Ταμάμ», στον ρόλο του Τεό, του φίλου του Τζεμ.

«Ο σκηνοθέτης μας Πιέρρος Ανδρικάκος έμπλεξε πολύ ωραία στο σενάριο το γκρουπ μας με το bullying. Μέσα από μια εκδήλωση του σχολείου του Τζεμ οι μαθητές τραγουδάνε κατά της σχολικής βίας και δίνουν βήμα στον διάλογο. Η μουσική είναι το δυνατό μας χαρτί εναντίον του bullying. Τέτοια φαινόμενα σήμερα είναι απαράδεκτα» συμπληρώνει και αποκαλύπτει ότι τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν στο κλαμπ Αρχιτεκτονική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης θα κάνει το βιντεοκλίπ της επιτυχίας των παιδιών με τίτλο «Μια ερώτηση». Το γκρουπάκι των νεαρών καλλιτεχνών έχει βάλει ως στόχο να κάνει live εμφανίσεις σε κλαμπ και μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας.

Keywords
Αναζητήσεις
φωτο του τεο απο το ταμαμ, πως λεγεται το τραγουδι του τζεμ απο το ταμαμ
Τυχαία Θέματα