Κουρεύτηκε, αλλά δεν ξυρίστηκε!

SHOWBIZCONCHITAΚουρεύτηκε, αλλά δεν ξυρίστηκε!Παρασκευή, Φεβρουάριος 13, 2015 - 17:17

Με νέο haircut και ένα αποκαλυπτικό τατουάζ, η Κοντσίτα έκλεψε την παράσταση στο πιο σημαντικό φεστιβάλ τραγουδιού της Ιταλίας, στο Σαν Ρέμο. Η Αυστριακή νικήτρια της περυσινής Eurovision εμφανίστηκε στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου Αριστον ως σπέσιαλ γκεστ, με κοντό μαλλί κομμένο καρέ και, αφού

ερμήνευσε το νέο τραγούδι της, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη. Μάλιστα χωρίς να το θέλει έφερε σε δύσκολη θέση τον παρουσιαστή του φεστιβάλ, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του κάνοντας τη μία γκάφα μετά την άλλη.

Η Αυστριακή τρανσέξουαλ έκανε εντυπωσιακή είσοδο φορώντας μπλε τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ και ακάλυπτη πλάτη. Το νέο στιλ της με το ασύμμετρα κοντοκουρεμένο μαλλί και το τριμαρισμένο μούσι ενθουσίασε τους Ιταλούς.

Οταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του καινούργιου τραγουδιού της που έχει τίτλο «Heroes», δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα. «Δεν έχει σημασία από πού προέρχεσαι ή πώς φαίνεσαι. Εκείνο που μετράει είναι ποιος είσαι και εγώ είμαι αυτό που βλέπετε» είπε. Υστερα από παρότρυνση του παρουσιαστή Κάρλο Κόντι, αναφέρθηκε στο τεράστιο τατουάζ που έχει στην πλάτη της και απεικονίζει μια γυναικεία φιγούρα. «Είναι η μαμά μου, η Ελγκα» είπε και πρόσθεσε ότι, ενώ στη μητέρα της δεν αρέσουν τα τατουάζ, όταν κατάλαβε ότι επρόκειτο για την ίδια, αναφώνησε ότι «είναι πολύ ωραίο». Παραδέχτηκε επίσης ότι το μούσι τη βοήθησε να κερδίσει στη Eurovision. Η Κοντσίτα απάντησε με άνεση στις ερωτήσεις του Κόντι, εκείνος όμως δεν μπόρεσε να κρύψει ότι ένιωθε άβολα. Αρχικά την αποκάλεσε Τομ, από το επίσημο όνομά της Τόμας Νέουγουιρθ.
Στη συνέχεια, σε κάποιες ερωτήσεις χρησιμοποιούσε γένος θηλυκό, ενώ σε άλλες αρσενικό. Αυτό πάντως δεν φάνηκε να ενόχλησε την καλεσμένη του.

Βασίλης Χονδρογιάννης

Keywords
Τυχαία Θέματα