Η Κίρκη έχασε τον «άγγελο» της

SHOWBIZΗ Κίρκη έχασε τον «άγγελο» τηςΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 15:12

Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της 21χρονης κόρης του μέλους των Ζιγκ Ζαγκ Δημήτρη Κατσαρού, για το χαμό της μητέρας της που νικήθηκε από τον καρκίνο

«Σε αγαπώ, άγγελέ μου, με όλη μου την ψυχή και σου ζητάω να με συγχωρέσεις για όσες στιγμές σε πλήγωσα. Δεν το ήθελα. Ημουν μικρή και αδύναμη τότε».

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Συγκλονίζουν

τα λόγια αγάπης της Κίρκης Κατσαρού, που μέσα από τις αναρτήσεις της στο Ιnstagram αποκάλυψε πως έχασε τη μητέρα της πριν από δυόμισι μήνες.

Από εκείνη τη δύσκολη ημέρα και για όλες όσες ακολούθησαν μέχρι σήμερα η 21χρονη τραγουδίστρια, κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Κατσαρού (μέλους και μάνατζερ των θρυλικών Ζιγκ Ζαγκ), γεμίζει με τρυφερά λόγια το διαδίκτυο ανεβάζοντας φωτογραφίες από το οικογενειακό άλμπουμ τους. Τότε που όλα ήταν όμορφα, γεμάτα φως, αγκαλιές, χαμόγελα και ευτυχία.



Η μαμά της, η 52χρονη Κυριακή Κατσαρού, πάλευε τα τελευταία πέντε χρόνια με τον καρκίνο. Εδωσε άνιση μάχη, την οποία έχασε πριν από περίπου εξήντα ημέρες. Η γλυκιά Κίρκη με τα φουντωτά μαλλιά και το έθνικ ντύσιμο, που συμμετείχε στο «X-Factor 3» τραγουδώντας και παίζοντας κλαρίνο και κιθάρα δεν αφήνει το όνειρο να χαθεί. Συνεχίζει να γεμίζει τον τοίχο της στο Ιnstagram με φωτογραφίες από το οικογενειακό άλμπουμ, όπως έκανε και όταν εκείνη ζούσε, απαλύνοντας έτσι τον πόνο του πένθους και της απώλειας.



«Πότε μου δεν πίστεψα στον Θεό. Από σήμερα όμως ο θεός μου είσαι εσύ. Οι τελευταίες 60 μέρες με έκαναν να σε αγαπήσω ακόμη περισσότερο. Καλό ταξίδι λέμε σε όσους φεύγουν. Εσύ δεν έφυγες και δεν θα φύγεις ποτέ. Δεν θα αφήσω την υλική απουσία σου να με αποδυναμώσει, γιατί στο υποσχέθηκα.

Πολύ περήφανος

Κάθε λεπτό που περνάει σ' αγαπώ περισσότερο από το προηγούμενο» γράφει η Κίρκη στο διαδίκτυο και συνεχίζει: «Υπόσχομαι πως θα κάνω τη θλίψη μου να κουραστεί, να ξεχαστεί και να μετατραπεί σε μια δύναμη που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω. Eνα αστέρι έπεσε προς τα πάνω... το φωτεινότερο».

Ο Δημήτρης Κατσαρός είναι πολύ περήφανος για την κόρη του, που σπουδάζει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκτός από μπαμπάς της, είναι μέντορας και μάνατζέρ της. «Εγώ την έβαλα και έμαθε πιάνο, μετά κιθάρα και αργότερα κλαρίνο. Την έχω πάρει σε μερικές συναυλίες των Ζιγκ Ζαγκ και έχει πει κάποια τραγούδια» είχε δηλώσει στην «Espresso» ο γνωστός μουσικός, ο οποίος θρηνεί κι εκείνος βουβά για τη σύντροφό του, που έφυγε τόσο νέα από τη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα