ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΠΙ 6 ΜΕΡΕΣ

COVER STORY«Θα κάνω κάτι που θα πάθετε πλάκα»ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΕΠΙ 6 ΜΕΡΕΣΤετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 14:14

Θρίλερ στο Παγκράτι μετά τον εντοπισμό του άψυχου κορμιού της 21χρονης σπουδάστριας. «Κάποιος πέταξε την κόρη μου από το παράθυρο» λέει ο πατριός

Το κινητό τηλέφωνό της ίσως αποκαλύψει τι οδήγησε στον θάνατο την 21χρονη Μαρία Νταλιάνη, που βρέθηκε νεκρή αργά το απόγευμα της Δευτέρας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της στο Παγκράτι, έπειτα από έξι μέρες αγωνιώδους αναζήτησης. Ο πατριός της άτυχης σπουδάστριας δεν πιστεύει ότι το κορίτσι αυτοκτόνησε,

αλλά πως κάποιος το «πέταξε» από τον τέταρτο όροφο!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

«Είμαι σίγουρος πως η Μαρία δεν αυτοκτόνησε. Από μωρό αντιμετώπιζε πρόβλημα στο ένα της πόδι και είχε χειρουργηθεί αρκετές φορές. Δεν μπορούσε καν να ανέβει στο μηχανάκι μου, πώς είναι δυνατό να ανέβηκε στο παράθυρο της σκάλας; Να γίνουν εξετάσεις, να λάμψει η αλήθεια» είπε στην «Espresso» ο πατριός της 21χρονης (δεύτερος σύζυγος της μητέρας της), Μάρκος. Η οικογένεια ζητάει να γίνει το συντομότερο άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με την ελπίδα ότι τα αποτελέσματα θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν γεννηθεί από την πρώτη στιγμή εξαφάνισης της Μαρίας.

Οι γρίφοι

«Θα κάνω κάτι που θα πάθετε πλάκα...» φέρεται ότι είχε πει η όμορφη κοπέλα σε μια κολλητή της, χωρίς να εξηγήσει τι εννοούσε, λίγο προτού εξαφανιστεί το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Με γρίφους φέρεται ότι απαντούσε και στην εξαδέλφη της και σε άλλες φίλες της όταν τη ρωτούσαν για τα προβλήματα που φαινόταν ότι αντιμετώπιζε τελευταία, με αποτέλεσμα να δείχνει μελαγχολική και αδυνατισμένη. «Ολη τη νύχτα πριν από την εξαφάνιση ήταν ξύπνια και μιλούσε στο τηλέφωνο. Γνώριζα πως ήταν ερωτευμένη, γιατί μου το είχε εκμυστηρευτεί.

Πρέπει να γίνει εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να βρούμε όχι μόνο τις τελευταίες κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε, αλλά και τα μηνύματα που τυχόν αντάλλαξε με το τελευταίο άτομο που επικοινώνησε. Πρέπει να μάθουμε τι της συνέβη τις τελευταίες ώρες. Μας έχει βρει μεγάλο κακό, αισθάνομαι πως θέλω να πεθάνω» πρόσθεσε απελπισμένος ο πατριός της.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλόγρια, που έφτασε στην πολυκατοικία της οδού Φιλεταίρου μόλις εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της 21χρονης, δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Οι μοιραίες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα συντριπτικά κατάγματα είχαν προκληθεί από την πτώση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στα αποτελέσματα της νεκροτομής και στο πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Πάντα με το χαμόγελο» λένε οι γείτονες

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της νεαρής Μαρίας, που σπούδαζε νηπιαγωγός και λογοθεραπεύτρια, εμφανίζονται οι γείτονες της οικογένειας στο μικρό στενό του Παγκρατίου. «Ηταν ένα σπάνιο και χαμογελαστό κορίτσι. Το γνωρίζαμε από εννέα ετών, που είχε έρθει στη γειτονιά με την οικογένειά της. Είχε πάντα έναν καλό λόγο για όλους. Ηταν κυρία από μικρή, με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά.

Ερχόταν στο περίπτερο, έπαιρνε ό,τι χρειαζόταν και έφευγε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί! Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, αφού το παιδί μεγάλωσε εδώ, ανάμεσά μας, και το καμαρώναμε» είπε η Λένα Δριβάκου. Ο σύζυγός της Κώστας πρόσθεσε: «Δυστυχώς, έτυχε να είμαι εδώ όταν ανακοινώθηκε πως βρέθηκε το πτώμα της. Δεν μπορώ να συνέλθω, γιατί το κορίτσι το βλέπαμε σχεδόν καθημερινά. Ηταν ευγενική και με καλό χαρακτήρα».

Keywords
Αναζητήσεις
τι εγινε με το κοριτσι που βρεθηκε νεκρο, τετα κωνσταντα
Τυχαία Θέματα