«Στο σφυρί» η παρθενιά 18χρονης για 1.000.000 €

ΚΟΣΜΟΣ«Στο σφυρί» η παρθενιά 18χρονης για 1.000.000 €Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 18:36

Αυτό που κάποτε οι γυναίκες ονόμαζαν «ό,τι πολυτιμότερο έχουν» αποφάσισε να προσφέρει προς πώληση 18χρονη, προκειμένου να σώσει το σπίτι των γονιών της και να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της.

Οι γονείς της Αλιξάντρα Κέφρεν κινδυνεύουν με έξωση τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Η νεαρή κοπέλα, η οποία κατάγεται από την ανατολική Ευρώπη, σκοπεύει να δημοπρατήσει την παρθενιά της, με τιμή εκκίνησης το 1.000.000 ευρώ, ώστε να τους σώσει. Φυσικά, εκείνοι δεν έχουν ιδέα για τα σχέδιά της. Η νεαρή κοπέλα εμπνεύστηκε αυτή τη λύση, παρακολουθώντας την ταινία «Ανήθικη πρόταση», στην οποία ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ προσφέρει στην Ντέμι Μουρ περισσότερα από 1.000.000.000 δολάρια για μία νύχτα μαζί του.

«Ημουν 15 όταν είδα την ταινία στην τηλεόραση. Ξέρω, άλλωστε, περιπτώσεις κοριτσιών που πούλησαν την παρθενιά τους ακόμα και για 4.000.000 ευρώ» είπε η νεαρή, μιλώντας σε εκπομπή στη Βρετανία, και πρόσθεσε ότι την πιέζει ο χρόνος γιατί η έξωση πλησιάζει, ενώ και εκείνη θέλει να προγραμματίσει τις σπουδές της στην Οξφόρδη.

Χωρίς ίχνος ντροπής

Οταν ρωτήθηκε για το πώς θα ήθελε να είναι ο άντρας που θα κερδίσει, η 18χρονη απάντησε, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να πάρει τα χρήματα, ανεξάρτητα από την εμφάνιση του πλειοδότη. «Το θεωρώ αυστηρά επαγγελματικό, καθόλου προσωπικό. Νομίζω ότι με ένα ποτήρι κρασί θα μπορέσω να το ξεπεράσω» πρόσθεσε, σοκάροντας το ακροατήριό της.

Προβληματισμένοι είναι και οι παρουσιαστές της εκπομπής του ITV «This morning». Κι αυτό επειδή η νεαρή υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να αποδείξει πως είναι παρθένα, ωστόσο δεν έβαλε τις εξετάσεις υγείας ως απαραίτητη προϋπόθεση για τον πλειοδότη. Κι όταν της το έθεσαν οι παρουσιαστές, απάντησε αμήχανα: «Πιθανόν θα του ζητήσω εξετάσεις. Δεν το είχα σκεφτεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα