Οι Καρντάσιαν χωρίς κάμερες

ΚΟΣΜΟΣΟι Καρντάσιαν χωρίς κάμερεςΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 18:09

Η οικογένεια φέρεται ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει προς το παρόν το ριάλιτι

Eσβησαν οι προβολείς και οι κάμερες που έτρεχαν πίσω από τις Καρντάσιαν και τους παρατρεχάμενούς τους. Το «Keeping up with the Kardashians» κατεβάζει προς το παρόν ρολά, αφού δεν έχει γυριστεί καινούργιο επεισόδιο από τις 3 Οκτωβρίου, οπότε η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι.

Δεδομένου

δε ότι, προτού ξεπεραστεί η δική της ψυχολογική επιβάρυνση από το περιστατικό, προστέθηκε και αυτή του συζύγου της Κάνιε Γουέστ, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ψυχωσικό επεισόδιο, η οικογένεια φέρεται ότι αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα του ριάλιτι μέχρι τη νέα χρονιά, όπως μετέδωσε το ΤΜΖ. Το τι θα γίνει, ωστόσο, το 2017 παραμένει αδιευκρίνιστο.

Πηγές, πάντως, που συνδέονται με την παραγωγή του ριάλιτι σημειώνουν ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που έχουν οι αδελφές Καρντάσιαν και η μητέρα και μάνατζέρ τους Κρις Τζένερ, σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει. Ωστόσο, τα σχέδια για γυρίσματα μέσα στις γιορτές -για ένα εορταστικό επεισόδιο- δεν θα υλοποιηθούν.

Σύμφωνα πάντα με το ΤΜΖ, τα πρόσφατα περιστατικά έχουν βάλει ειδικά την Κιμ σε μια διαδικασία να επανεξετάσει την όλη καριέρα της, αφού φαίνεται ότι καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η υπερβολική προβολή ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια, το τελευταίο διάστημα.

Την ίδια ώρα, τα νέα από το Ιατρικό Κέντρο UCLA, όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός της, παραμένουν μάλλον ανησυχητικά. Ο ράπερ, επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας εξακολουθεί να μην είναι σταθεροποιημένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα