Το «Voice» του Καπουτζίδη!

TV GOSSIPΤο «Voice» του Καπουτζίδη! Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 17:47

Το talent show του Σκάι και πώς βιώνει ο παρουσιαστής τα γυρίσματά του

Από φανατικός τηλεθεατής του... παρουσιαστής! Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρακολουθούσε συστηματικά το talent show «The Voice» και τις δύο χρονιές προβολής του στον ΑΝΤ1, γιατί, όπως αναφέρει, η παραγωγή αυτή έχει ολοκληρωμένο σενάριο.

Δημοφιλείς κριτές που δεν βλέπουν την εμφάνιση του υποψήφιου τραγουδιστή,

σασπένς για το αν θα γυρίσουν την καρέκλα τους, κόντρα για τη διεκδίκηση του ταλέντου με επιχειρήματα και στρατηγική για τη νίκη.

Ετσι, όταν ο Σκάι τού ζήτησε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο σόου, είπε ένα μεγάλο «ναι» με χαρά. Εως σήμερα έχει ζήσει την αγωνία 120 και πλέον υποψηφίων, ενώ η μουσική περιπέτεια συνεχίζεται, με τους κριτές να επιλέγουν τις καλύτερες κατά την άποψή τους φωνές. Οσο για τον νικητή ή τη νικήτρια του «Voice of Greece», θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο. Προς το παρόν εμείς βλέπουμε τις οντισιόν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.00.

«Οι περισσότεροι που έρχονται στις ακροάσεις έχουν πράγματι καλή φωνή. Είναι σωστοί τονικά, ανεξάρτητα από το άγχος. Το τραγούδι είναι το μεράκι τους. Το κίνητρο των περισσοτέρων -κυρίως αυτών που τραγουδούν επαγγελματικά- είναι να γίνουν γρήγορα αναγνωρίσιμοι» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ανταπόδοση

«Oταν με βλέπετε να τραγουδάω, να χορεύω, να αγκαλιάζω τους παίκτες, δεν είναι μέρος του ρόλου μου» συμπληρώνει. «Τόσα χρόνια από τις σειρές “Στο παρά πέντε” μέχρι την “Εθνική Ελλάδος” έχω εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Τώρα όλο αυτό το συναίσθημα επιδιώκω να το ανταποδώσω. Θέλω να προσφέρω απλόχερα και μέσα από την καρδιά μου τα “ευχαριστώ” που μου έχουν πει με πολύ όμορφες κουβέντες. Θέλω όλα τα παιδιά να κερδίσουν. Γίνεται;»

Για τους κριτές του σόου, την ωραία χημεία τους και τις χιουμοριστικές ατάκες ο Γιώργος Καπουτζίδης τονίζει: «Η Eλενα Παπαρίζου είναι ένα αυθόρμητο πλάσμα, με τη ζεστασιά που έχουν οι ομογενείς του εξωτερικού. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό χιούμορ, το οποίο ξεδιπλώνει σε δόσεις. Ο Σάκης είναι τόσο απελευθερωμένος και ξένοιαστος, που ξεσηκώνει και τους υπολοίπους. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει έναν πολύ ωραία δομημένο λόγο, κατά τον οποίο εξηγεί με επιχειρήματα την αιτία που γύρισε ή δεν γύρισε και έτσι γίνεται κατανοητή σε όλους μας η τεχνική του τραγουδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα