Σοκ για το σπίτι των οργίων

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤα ερωτικά βοηθήματα και τα 300 ευρώΣοκ για το σπίτι των οργίωνΤετάρτη, Μάιος 14, 2014 - 13:16

Κοκαΐνη, ποτά, ερωτικά βοηθήματα και ομαδικά όργια επί πληρωμή με ανήλικες που ήταν εθισμένες στον σκληρό κόσμο των ναρκωτικών από την τρυφερή ηλικία των.δέκα ετών (!) περιλάμβαναν τα σεξουαλικά πάρτι που κατηγορείται ότι οργάνωνε στο σπίτι του ο επιφανής Κύπριος επιχειρηματίας Ακης Λευκαρίτης. Οι αποκαλύψεις γύρω από το ερωτικό σκάνδαλο και τα αρρωστημένα πάθη του εκτελεστικού συμβούλου της εταιρίας πετρελαιοειδών Petrolina που έρχονται στο φως από την 1η Μαΐου, οπότε συνελήφθη, προκαλούν σοκ, οργή και ανατριχίλα...

Χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας παρέπεμψε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο τον 35χρονο Νίκο Νικολάου από την Ορόκλινη και τον 57χρονο επιχειρηματία από τη Λάρνακα, οι οποίοι κατηγορούνται για παρενόχληση και σεξουαλική εκμετάλλευση δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 14 και 15 ετών. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει στις 30 Μαΐου για να αποφασίσει την τύχη των δύο ανδρών, που ήδη τελούν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τις καταθέσεις των δύο ανήλικων κοριτσιών, αλλά και το σκληρό πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του κροίσου (τέσσερις βιντεοκασέτες με σεξουαλικά όργια, στα οποία συμμετέχουν ο Λευκαρίτης και οκτώ νεαρές γυναίκες), η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται και να αποκαλύπτονται τα όσα ανατριχιαστικά συνέβαιναν.

Αν και αρχικά η 15χρονη είχε καταγγείλει ότι ο 35χρονος Νίκος Νικολάου την είχε απαγάγει και την είχε μεταφέρει στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου συνευρέθησαν ερωτικά, στην πορεία «έσπασε» και αποκάλυψε την τραγική αλήθεια, την οποία επιβεβαίωσε η 14χρονη.

Τα δύο κορίτσια -εθισμένα στα ναρκωτικά από 10 ετών, όπως αποκάλυψαν- είχαν τακτική επαφή με τον Λευκαρίτη από το 2012. Εκδίδονταν έναντι αδράς αμοιβής και ο επιχειρηματίας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Τα ερωτικά βοηθήματα και τα 300 ευρώ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τελευταία συνάντηση της παρέας «στράβωσε», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου. Το βράδυ της 27ης Απριλίου τα δύο κορίτσια πήγαν μαζί με τον Νικολάου στο σπίτι του Λευκαρίτη για να προσφέρουν και πάλι τις «υπηρεσίες» τους. Το ερωτικό παιχνίδι άρχισε με το αισθησιακό στριπτίζ των κοριτσιών και τη χρήση βοηθημάτων, που ήταν διάσπαρτα στο διαμέρισμα. Δονητές, χειροπέδες με γούνες και άλλα σύνεργα βρέθηκαν στο διαμέρισμα, όπως και διεγερτικά χάπια, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σύμφωνα με καταθέσεις, οι δύο ανήλικες έπιασαν... δουλειά προσφέροντας στοματικό σεξ, ενώ η 14χρονη ήρθε και σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον 57χρονο επιχειρηματία. Την ίδια ώρα ο 35χρονος Νίκος Νικολάου δεχόταν τις... υπηρεσίες της 15χρονης. Το πάρτι διήρκεσε περίπου μία ώρα και ο επιχειρηματίας έβαλε το χέρι στην τσέπη, δίνοντας στη μια ανήλικη 50 ευρώ και στην άλλη 150, αφού είχε πιο... ενεργή συμμετοχή. Ομως την ώρα που έβγαζε τα χρήματα του έπεσαν στο πάτωμα 300 ευρώ, δίχως να το αντιληφθεί.

Η 15χρονη τα μάζεψε αμέσως και τα έκρυψε στο εσώρουχό της. Οταν ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι του έλειπαν χρήματα, κάλεσε τον Νικολάου και του ανέφερε ότι οι μικρές τον έκλεψαν. Τότε ο 35χρονος, σύμφωνα με τις καταθέσεις, χτύπησε τη 15χρονη και της πήρε όχι μόνο τα 300 ευρώ, αλλά και τα χρήματα που είχε εισπράξει για τις ερωτικές της υπηρεσίες. Αυτό ήταν το σημείο που προκάλεσε τις αποκαλύψεις...

Ακράδαντα στοιχεία

Οι αστυνομικοί έχουν ακράδαντα στοιχεία στα χέρια τους που μαρτυρούν ότι τα ερωτικά ραντεβού των κοριτσιών τα έκλεινε ο 35χρονος Νίκος Νικολάου, ο οποίος ήταν γνωστός στους άνδρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ως χρήστης σκληρών ναρκωτικών. Το βράδυ της 27ης Απριλίου τα κορίτσια πήγαν στο σπίτι του, όπου έκαναν χρήση κοκαΐνης, κατανάλωσαν αλκοόλ, ντύθηκαν με σέξι εσώρουχα και αναχώρησαν για το σπίτι του πελάτη, που πλήρωνε καλά, αλλά είχε απαιτήσεις...

Η σύλληψη του Ακη Λευκαρίτη έχει προκαλέσει σοκ και στην υψηλή κοινωνία του νησιού. Η οικογένεια Λευκαρίτη έχει σημαντική παρουσία και στα αθλητικά δρώμενα, με τον ξάδερφο του Ακη, Μάριο Λευκαρίτη, να είναι αντιπρόεδρος της UEFA και ένας από τους ισχυρούς άνδρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Επίσης ο γιος του κατηγορουμένου, Ανδρόνικος, είναι τραγουδιστής και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στη δισκογραφία με το άλμπουμ «Ο κύβος ερρίφθη», που υπογράφουν οι Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιάννης Σπανός και Κώστας Χατζής.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα