Αποκάλυψη Κωστόπουλου: Λάτσιος - Μενεγάκη είχαν χωρίσει έξι μήνες πριν το ανακοινώσουν!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τις πιο πολυσυζητημένες πρώτες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Κωστόπουλος αποκάλυψε σήμερα πως επί έξι μήνες γνώριζαν για τον χωρισμό της Ελένης από τον Γιάννη Λάτσιο αλλά δεν θέλησαν να πουν τίποτε.

«Το διαζύγιο ανακοινώθηκε 5 Φλεβάρη, στα γενέθλιά μου. Δεν ήμουν στην Ελλάδα, ήμουν στο Εξωτερικό. Μίλησα με τους δύο συνεργάτες

μου και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, παρά το ότι εμείς ξέραμε ότι υπήρχε μία ένταση και επί 6 μήνες ούτε ένας Έλληνας δεν το έμαθε. Από τον Αύγουστο το ξέραμε και δεν είπαμε τίποτα, αλλά κανείς δεν το εκτίμησε», είπε ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινό mou!

Όσο για τις τις πρώτες φωτογραφίες της Ελένης με τον Ματέο είπε: «Γύρισα από το Εξωτερικό και μου είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πως έχουμε αυτές τις φωτογραφίες και αν δεν τις βάλουμε θα δημιουργηθεί θέμα, καθώς θα φύγουν από τον φωτογράφο και θα πάνε σε άλλα έντυπα. Πήρα την Τζένη, η οποία μου είπε "άσε με" και, μετά από πίεση των συνεργατών μου, πήρα την απόφαση ότι μάλλον έπρεπε να τις βγάλω, γιατί πλέον το ειδύλλιο δεν ήταν κάτι κρυφό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα