11 Νυφικά -και μη- φορέματα

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σου και το budget έχει αρχίσει να στενεύει επικίνδυνα; Μη φοβάσαι διότι ψάξαμε στα καλύτερα on line καταστήματα ρούχων και εντοπίσαμε τα ομορφότερα λευκά μάξι φορέματα της αγοράς για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη την ομορφότερη μέρα της ζωής σου! Νυφικά μπορεί να μην είναι, αλλά τα υφάσματα και οι σικάτες τους λεπτομέρειες, τα καθιστούν εξίσου εντυπωσιακά, χωρίς να το "παρακάνουν".

Το καλύτερο από όλα; Οι τιμές τους θα σου επιτρέψουν να

το κρατήσεις και όχι απλά να το νοικιάσεις, αλλά και να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις! "Simplicity is the keynote of all true elegance", είπε η Coco Chanel και εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Island Dweller Maxi Dress (16,86 €) [Περισσότερα]Simi Lace Maxi Dress (78,49 €) [Περισσότερα]Idolize Maxi Dress (56,69 €) [Περισσότερα]Love Maxi Dress With Cross Back (29,52 €) [Περισσότερα]Forever Unique Laila Maxi Dress with Cut-Out Waist and Enbellishment (189,76 €) [Περισσότερα]Elise Ryan Maxi Dress with Embellished Necklace (89,96 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με μουσελίνα (69,00 €) [Περισσότερα]άσπρο maxi φόρεμα (42,00 €) [Περισσότερα] Λευκό Μάξι Φόρεμα (28,90 €) [Περισσότερα]αέρινο romantic φόρεμα με V-strass λεπτομέρεια (129,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα