Σκηνές «ροκ» για μια γυναίκα

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣκηνές «ροκ» για μια γυναίκαΠαρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 13:29

Ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε τόνισε κάποτε πολύ γλαφυρά πως... «αχ, οι γυναίκες! Μπορούν να κάνουν τα ψηλά ψηλότερα και τα χαμηλά πιο συχνά!».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Και οι Ντέρεκ Φίσερ και Ματ Μπαρνς (απ)-έδειξαν ότι μπορούν να πέσουν πολύ χαμηλά για τα κάλλη μιας γυναίκας. Για την ακρίβεια, της εν διαστάσει συζύγου του δεύτερου. Η εφημερίδα «New York Post» αποκάλυψε ότι ο Μπαρνς,

φόργουορντ του Μέμφις, επιτέθηκε στον Φίσερ, άλλοτε συμπαίκτη του (2010-2012) στους Λέικερς και νυν προπονητή των Νικς, όταν ανακάλυψε ότι ο τελευταίος συναντά κρυφά την 29χρονη (τηλεπαρουσιάστρια και πρωταγωνίστρια ριάλιτι σόου) Γκλόρια Γκόβαν, με την οποία ο παίκτης των Γκρίζλις βρίσκεται σε διάσταση! Το ΝΒΑ έχει αρχίσει ήδη έρευνα για το θέμα, όμως εκπρόσωπός του ανέφερε ότι «είναι πολύ πρόωρο να σχολιάσουμε κάτι».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 35χρονος, και ύψους 2,01μ., Μπαρνς έμαθε από τους 6χρονους δίδυμους γιους του πως ο Φίσερ ήταν στο σπίτι τους με τη μητέρα τους και άλλα 10 άτομα. Και παράτησε την προετοιμασία των Γκρίζλις, οδήγησε 150 χιλιόμετρα μέχρι την Καλιφόρνια και πιάστηκε στα χέρια με τον «αντίζηλό» του! Ο Μπαρνς, που τον Αύγουστο αποκάλυψε πως βγαίνει με την τραγουδίστρια Ριάνα, όμως εκείνη τον διέψευσε, έστειλε μήνυμα σε φίλο γράφοντας πως «και τον πλάκωσα στο ξύλο και έφτυσα την Γκλόρια στο πρόσωπο!». Από το περιβάλλον του 41χρονου (ύψους 1,85μ.) Φίσερ επιβεβαιώθηκε ο καβγάς, όχι όμως και το... μονόπλευρο αποτέλεσμα που αφήνει να «διαρρεύσει» ο Μπαρνς. Πάντως, η επίσημη δικαιολογία των Νικς για την απουσία του από την προπόνηση της ομάδας του ήταν πως έχασε μία πτήση από το Λ.Α., όπου επισκέφθηκε τα παιδιά του. Ο Φίσερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάρτιο έπειτα από 10 χρόνια γάμου, ενώ ο Μπαρνς έχει καταθέσει τη δική του αίτηση τον περασμένο Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα