ΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (09.10.15)

TV GOSSIPΑπό την Αλεξάνδρα ΤσόλκαΑΚΟΥ ΝΑ... ΔΕΙΣ (09.10.15)Παρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 12:51

Εκπομπή μετά και την ολονυχτία της Βουλής. Ο κύριος Χαρίτος έχει εκλεκτούς καλεσμένους από τη δημοσιογραφία. Παρουσιάζει τον κύριο Ταλαμάγκα λέγοντας πως εργάζεται στο CBS, δηλαδή στο μεγαλύτερο αμερικανικό κανάλι. «Μωρέ, μπράβο!», θαυμάζουμε εμείς με τις παντόφλες και τη φόρμα στον καναπέ, «στο CBS o Ταλαμάγκας! Αυτές είναι καριέρες!

*

...

«Με συγχωρείτε, εννοώ στο SBC» διορθώνει ο Χαρίτος, δηλαδή εδώ στη γειτονιά, σε ένα κανάλι αξιοπρεπέστατο, οικονομικής θεματολογίας! Ομως, τζάμπα χαρήκαμε πως ένας από μας έκανε διεθνή καριέρα!

*

Το αν μιλάει η Καινούργιου με την Ηλιάκη (κεντρική φωτό) ήταν θέμα πάλι για τον αξιότιμο σύζυγο της κυρίας Σκορδά και συμπαρουσιαστή της. «Οχι, δεν μιλάμε» είπε η Καινούργιου στο μικρόφωνο της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου ήξερε πως θα το ακούσει η Ηλιακή. «Δεν μιλάτε;» ρώτησε ο σύζυγος. «Δεν μιλάμε» είπε η Ηλιάκη ενοχλημένη! Και για όποιον δεν το εμπέδωσε από πέρυσι: η Ηλιάκη και η Καινούργιου ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!

*

Αφού, σου λέει, είναι να σκάσει ο Σόιμπλε και η Μέρκελ για το πώς θα επηρεάσει η ψύχρα στις σχέσεις των κοριτσιών την αποπληρωμή των χρεών της χώρας!

*

Μια άλλη διάσταση στην κατάθλιψη έδωσε η Μελίνα Ασλανίδου, ή οποία την «είδε» ως κέντρο αδυνατίσματος και εκεί που άνθρωποι υποφέρουν αυτή την ευγνωμονεί, γιατί έχασε... κιλά! Σε μερικές περιπτώσεις καλλιτέχνες με μεγάλη ευαισθησία, όπως η Ασλανίδου, καλό θα 'ναι να αποφεύγουν τις συνεντεύξεις!

*

Η Ασλανίδου διευκρίνισε ακόμα πως «πηγαίναμε -με μια φίλη- καθημερινά σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο χωριό μου μόνες μας, ντυμένες στα μαύρα και διαβάζαμε ποιήματα. Κλαίγαμε». Αυτό, κυρία Μελίνα, δεν το λένε κατάθλιψη! Το λένε εφηβεία!

*

Ο Γιάννης -Τζον Σπαλιάρας- Γουέιν (φωτό) ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για να σπάσει τη σιωπή του μιλώντας στον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της Φαίης Σκορδά. Και μπορεί να έχει κομπάσει για το ότι έχει συνευρεθεί με 4.000 ερωμένες (όχι όλες μαζί), αλλά είναι και αυτός άνθρωπος με συναισθήματα... Από ό,τι θυμάται, είχε μια ερωτική απογοήτευση -αλλά όχι τώρα- όταν πήγαινε στο Λύκειο!

*

Με δεδομένο πως πολλές μεταρρυθμίσεις έχει δεχτεί η παιδεία και ο 40χρονος Γιάννης θολές αναμνήσεις θα 'χει από εκείνη την περίοδο πια, ας ελπίσουμε πως θα σταματήσουν οι χυλόπιτες στην εφηβεία που στιγματίζουν αθώα αγόρια και τα κάνουν απάνθρωπες μηχανές ερωτισμού!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Ευγενικά αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταυροπούλου την παρουσίαση του «Parking». Η ηθοποιός, που είχε παρουσιάσει στο Mega και το «Taxi», δεν ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα