«Βλέπουν» τον Γιάννη Σκόνδρα στον Παναθηναϊκό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Βλέπουν» τον Γιάννη Σκόνδρα στον ΠαναθηναϊκόΠαρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 13:09

Την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα είναι έτοιμοι να χτυπήσουν στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον ακραίο μπακ του «Δικέφαλου του Βορρά», στο πλαίσιο της μεταγραφικής τους αναζήτησης, προκειμένου

να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στα μετόπισθεν. Ενα από αυτά είναι η θέση του δεξιού αμυντικού, που καλύπτει ο Σκόνδρας, και ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Τούντορ (έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Ιούλιο). Το θέμα, όπως αναφέρει το paok24.com, είναι αν υπάρχει στον Παναθηναϊκό η δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον παίκτη (ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης έως το 2017), που φτάνουν στις 500.000 ευρώ.

Το ενδεχόμενο να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Βορειοϊρλανδός Κάιλ Λάφερτι παραμένει ανοιχτό. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συζητήσεις με τον διεθνή επιθετικό από το περασμένο καλοκαίρι, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Να σημειωθεί ότι ο Λάφερτι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Νόριτς, στην οποία ανήκει ο παίκτης. «Δυστυχώς, δεν θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν, αλλά έχω τη φιλοδοξία να αναδειχθώ πρωταθλητής Ελλάδος» δήλωσε στον Τύπο της χώρας του ο Μεχντί Αμπέντ με την ευκαιρία της κλήσης του στην Εθνική Αλγερίας. Οσο για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε: «Οι άνθρωποι της ομάδας μού έδειξαν εμπιστοσύνη, και ήξερα ότι θα παίξω». Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Μλάντεν Πέτριτς, τον οποίο ο Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα