Γιατί «χάθηκε» ο Μπουχαλάκης

ΑΘΛΗΤΙΚΑΓιατί «χάθηκε» ο ΜπουχαλάκηςΠαρασκευή, Οκτώβριος 9, 2015 - 13:17

Ο μεγάλος άτυχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι, αναμφίβολα, μέχρι στιγμής ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Εκεί όπου ο 22χρονος μέσος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και φανέλα βασικού, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Από τις 28 Αυγούστου μέχρι και... χθες δεν είχε καταφέρει να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Του στοίχισε το γεγονός ότι έκανε υπερπροσπάθεια να

αγωνιστεί στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς προπαραμονή του παιχνιδιού με την Μπάγερν Μονάχου (16/9) υπέστη υποτροπή. Ολοι πλέον αναρωτιούνται τι γίνεται με την περίπτωσή του.

Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα επιστρέψει στη δράση. Πρόθεση του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου είναι να μην πιέσουν τον παίκτη, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Για ακόμη μία μέρα χθες κινήθηκε στο... περιθώριο, δηλαδή ατομικά στο γήπεδο, και ως εκ τούτου παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ (17/10, σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια) στο «Καραϊσκάκη». Στόχος όλων είναι να είναι ετοιμοπόλεμος για την κρίσιμη μάχη με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ στις 20/10 για την 3η Αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπουχαλάκης ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός πονοκέφαλος του Μάρκο Σίλβα. Στα... πιτς βρίσκεται τόσο ο Πάρντο, όσο και ο Σιόβας, λόγω του τραυματισμού στον αυχένα. Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστούν στο σημερινό φιλικό (11.00) προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο στου Ρέντη. Πάντως, στον Πειραιά είναι σίγουροι ότι και ο Κολομβιανός ακραίος μεσοεπιθετικός και ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός θα προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός συμμετέχει και φέτος στην καμπάνια «Football People» της FARE κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού. Η εκστρατεία ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα