Δεν είπαν «όχι» στην κλήση για τον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης

TV GOSSIPΔεν είπαν «όχι» στην κλήση για τον Τηλεμαραθώνιο ΑγάπηςΠέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 18:09

Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης διοργανώνουν η ΝΕΡΙΤ και η Ελληνική Επιτροπή της UNICEF την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. Από τις 19.15 έως τις 00.30 οι δημοσιογράφοι Ρίκα Βαγιάννη, Χριστίνα Λαμπίρη και Θανάσης Πάτρας, και οι ηθοποιοί Γιάννης Αϊβάζης, Πάνος Βλάχος, Λευτέρης Ελευθερίου, Μαρία Κορινθίου και Νίκος Μουτσινάς θα δώσουν ένα σημαντικό αγώνα για τη στήριξη του πρώην ΠΙΚΠΑ

και του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα», με τη βοήθεια των τηλεθεατών.


«Η εποχή που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για τους πιο αδύναμους: τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Χρειάζονται την αλληλεγγύη μας μέσα στην οικονομική κρίση. Τα Χριστούγεννα ειδικά είναι η γιορτή των παιδιών. Ο,τι δώσουμε γι' αυτά θα το εισπράξουμε σε χαμόγελο και αγκαλιά. Ο σύζυγός μου κι εγώ νιώθουμε πολύ όμορφα που θα πάρουμε μέρος σε αυτόν τον ιερό σκοπό, γιατί τα παιδιά είναι ευάλωτα και θα έχουν πάντα την ανάγκη μας» λέει στην «Espresso» η Μαρία Κορινθίου, που βρίσκεται στην Κύπρο, και προσθέτει:
«Με το που μου ζητήθηκε να πάρω μέρος δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή και κανόνισα να μην έχω γύρισμα αυτή την ημέρα για τον “Ορκο σιωπής”. Ξέρω τον ρόλο της UNICEF τόσα χρόνια. Είμαι βέβαιη ότι τα χρήματα θα φτάσουν στον παραλήπτη τους. Ως μητέρα μιας κόρης, της 6χρονης Ισμήνης, η ευαισθητοποίησή μου σε θέματα που αφορούν παιδιά και ειδικότερα βρέφη είναι δεδομένη».


Πατέρας δύο παιδιών, ο Λευτέρης Ελευθερίου εστίασε στο μήνυμα αγάπης που πρέπει να στείλουμε όλοι οι Ελληνες αυτή τη μέρα, ενώ ο Πάνος Βλάχος τόνισε: «Χαίρομαι που μπορώ να προσφέρω και θα προσπαθήσω να εξαργυρώσω όλη μου την τηλεοπτική φήμη για να πείσω όσους περισσότερους τηλεθεατές μπορώ να δώσουν ακόμη και το ένα ευρώ που τους περισσεύει. Θα διαθέσω όλο μου τον εαυτό γι' αυτά τα 250 παιδιά».
Στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθούν επίσης μαθητές από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλης της Ελλάδας, οι οποίοι θα καταθέσουν τους κουμπαράδες τους για τη στήριξη των σκοπών της UNICEF. Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνουν συνδέσεις με τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών εθνικής εμβέλειας, με τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, αλλά και με έντεκα κανάλια και ραδιοσταθμούς της περιφέρειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα