Που χάθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση

SHOWBIZ«Μοιράζει» χαμόγελα στους ηλικιωμένουςΠου χάθηκε η Μαίρη ΜηλιαρέσηΤετάρτη, Δεκέμβριος 23, 2015 - 11:53

Tα καλλιστεία στις αρχές των 80’s και το κεφάλαιο TV χάρη στον Μαστοράκη • Η μεγάλη επιτυχία με το «Ρουκ Ζουκ» και η ενασχόληση με τον Δήμο Γλυφάδας

Μπορεί η Μαίρη Μηλιαρέση εδώ και κάποια χρόνια να μην έχει δική της εκπομπή και να μην τη λούζουν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το όνομά της εξακολουθεί να είναι συνυφασμένο με το περίφημο «Ρουκ Ζουκ».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Μιλάμε για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που προβαλλόταν από το Mega

για τρία χρόνια (από το 1994 έως το 1997) και, όπως λέει και η ίδια, ακόμη ζει οικονομικά από αυτό.

Η παρουσιάστρια, που απέχει κατ' επιλογή από τα τηλεοπτικά πράγματα εδώ και πολλά χρόνια, θέλοντας να έρθει κοντά με τους αμέτρητους φίλους της από εκείνη τη «χρυσή» εποχή της μικρής οθόνης θα οργανώνει από το ερχόμενο Σάββατο σε κολωνακιώτικο στέκι ένα απογευματινό πάρτι με τον τίτλο «Ρουκ Ζουκ 90s». «Θέλω να κάνω μια γιορτή με τραγούδια αλλά και αναμνήσεις από εκείνα τα ωραία χρόνια. Περιμένω όλους τους φίλους, τους παλιούς και νέους» μας λέει η ίδια.

Β' Μις Ελλάς

Η Μαίρη Μηλιαρέση μπήκε στον χώρο της σοουμπίζ μέσω των καλλιστείων, χωρίς όμως να κερδίσει τη θέση που της άξιζε. Ηταν το 1983, όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς και απέσπασε την κορδέλα της Β' Μις Ελλάς. Από τότε δεν θέλει να μιλάει για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία και μάλιστα ενοχλείται, όταν αναφέρουν τη σχέση της με αυτά. Ομως εκείνη -όπως και άλλες αδικημένες των καλλιστείων, μεταξύ αυτών η Λίτσα Γιαγκούση και η Λάουρα Χατζηβαγγέλη- συνέχισε το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολιόταν πριν ανεβεί στη γέφυρα της ομορφιάς, ενώ παράλληλα τραγουδούσε!
Στη δεκαετία του '80 η Μαίρη Μηλιαρέση εμφανίζεται ως τραγουδίστρια σε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας (όπως στον Διογένη, μαζί με τον Γιάννη Πάριο). Μάλιστα κυκλοφορεί και ένα άλμπουμ με δικά της κομμάτια, σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου, με τίτλο «Οσο υπάρχει αγάπη».
Ομως, όπως το μόντελινγκ, έτσι και το τραγούδι δεν θα γίνει η μεγάλη της αγάπη, αφού στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος τότε βρισκόταν στο τιμόνι του νεόκοπου Star, της έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή της. Είναι το «Top 20» με τα καλύτερα τραγούδια της εβδομάδας, έτσι όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές.

Ομως το μεγάλο τηλεοπτικό «μπαμ» θα το κάνει με το «Ρουκ Ζουκ», το οποίο άρχισε να προβάλλεται λίγα χρόνια αργότερα στο Mega. Με τη ζωντάνια και το χιούμορ της, η Μαίρη άφησε το δικό της σημάδι στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης και δη των τηλεπαιχνιδιών. Οπως έχει αποκαλύψει η ίδια, αρχικά δεν ήθελε να κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί πίστευε ότι η τηλεόραση δεν θα της έκανε καλό στο τραγούδι, με το οποίο ασχολιόταν τότε.
«Ο Μικρούτσικος με πρότεινε στον Καλημέρη και αρχικά απάντησα "όχι", γιατί μου είχαν πει ότι θα κάνω και δεύτερο δίσκο. Ευτυχώς που το έκανα τελικά, γιατί έτσι έγινα γνωστή και από αυτό έβγαλα λεφτά. Αν δεν είχα κερδίσει αυτά τα λίγα λεφτάκια και δεν είχα μυαλό να τα μαζέψω, δεν θα είχα τώρα να ζήσω, γιατί από αυτά ζω ακόμα. Ζω ακόμα από το "Ρουκ Ζουκ"» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Επιχειρηματίας

Η Μαίρη Μηλιαρέση παρουσίασε στη συνέχεια στο ίδιο κανάλι το τηλεπαιχνίδι «Η Αγορά του αιώνα», το οποίο έδινε πλούσια δώρα, και το ζωντανό μεσημεριανό πρόγραμμα «Μεση-μαιράκι», ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Tempo με τίτλο «Αποχρώσεις». Προς τα τέλη της ίδιας δεκαετίας συνεργάστηκε με τη Βάσια Λόη στο Alter ως μέλος του πάνελ.
Το 2004 έγινε επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου ανοίγοντας το δικό της στέκι στου Ψυρρή (μιλάμε για το ξακουστό Venti), στο οποίο για δέκα χρόνια διοργάνωσε μια σειρά επιτυχημένα πάρτι. Ωστόσο κάποια στιγμή αποφάσισε να φύγει από εκεί, συνέχισε όμως με τη νυχτερινή διασκέδαση αναλαμβάνοντας τις δημόσιες σχέσεις άλλων μαγαζιών.

Σήμερα η γοητευτική Μαίρη βρίσκεται κοντά στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας έχει υπό την ευθύνη της τα πέντε ΚΑΠΗ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη της (η 19χρονη σήμερα Σοφίνα) είναι δοσμένη σε εκείνη και αυτός είναι ο λόγος που κάποια στιγμή έβαλε την τηλεόραση σε δεύτερη μοίρα.
Οπως φαίνεται πάντως, το μήλο έχει πέσει κάτω απ' τη μηλιά και το βλαστάρι της -μετά τη συμμετοχή σε βιντεοκλίπ του Λάμπη Λιβιεράτου- εμφανίζεται μαζί της σε τηλεοπτική διαφήμιση που βλέπουμε αυτόν τον καιρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα