Η UNESCO μοίρασε χαρά σε πάνω από 1000 άπορες οικογένειες

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων υποστηρίζοντας τις οικογένειες-θύματα της τεράστιας οικονομικής κρίσης με τη δημιουργία των μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στις περιοχές του Πειραιά, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Περάματος και Κορίνθου, όπως κάθε μήνα έτσι και αυτόν πραγματοποίησε διανομή τροφίμων για πάνω από 1000 άπορες οικογένειες.

Με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων,

αυτήν την τόσο σημαντική μέρα που πρέπει να περάσει το μήνυμα της αξίας των οικογενειακών δεσμών και της αλληλεγγύης, η διανομή ήταν αρκετά ενισχυμένη, περιελάμβανε επιπλέον ό,τι μια οικογένεια χρειάζεται για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και 2,5 τόνους γαλοπούλες, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν στο σπίτι τους όλοι τις Άγιες μέρες.

Ωστόσο, για τους άπορους συνανθρώπους μας που είτε δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν σπίτι τους, είτε είναι άστεγοι έχουν προγραμματιστεί για τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεύματα αγάπης και γιορτές με διάφορους καλλιτέχνες που πλαισιώνονται από μουσικό πρόγραμμα στα 5 σπίτια αγάπης όπως τα ονομάζει ο Όμιλος. Φυσικά όλες οι εκπλήξεις απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους αφού στα παιδιά θα μοιραστούν δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρικά.

Ούτε ένας πολίτης χωρίς φαγητό λοιπόν και κανένα παιδί χωρίς φροντίδα γιατί εδώ η ζωή παίρνει χρώμα. Δείτε το κοινωνικό τηλεοπτικό σποτ που περιγράφει τις δράσεις αλληλεγγύης του Ομίλου:

The post Η UNESCO μοίρασε χαρά σε πάνω από 1000 άπορες οικογένειες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
UNESCO,1000