Ποδοσφαιριστής στη συμμορία με τα ναρκωτικά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοδοσφαιριστής στη συμμορία με τα ναρκωτικάΔευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 12:43

Ανάμεσα στους συλληφθέντες του καρτέλ και ο Θ. Σίδας, που είχε παίξει μπάλα σε Παναχαϊκή και Αχαρναϊκό

Δεν έβγαζε αρκετά από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και μεγάλωνε τα εισοδήματά του πουλώντας ναρκωτικά ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και του Αχαρναϊκού Θεόδωρος Σίδας!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Η φωτογραφία του και τα στοιχεία του φιγουράρουν μεταξύ αυτών των 145 συλληφθέντων μελών του καρτέλ που είχε μετατρέψει κεντρικά σημεία της Αθήνας

σε... υπαίθρια σούπερ μάρκετ διακίνησης χασίς, κοκαΐνης και ηρωίνης!
Την περίοδο 2006-2007 ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιζε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα της Παναχαϊκής, στην οποία είχε μεταγραφεί από το Μοσχάτο, όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν. Μετά την ομάδα της Πάτρας ο Θεόδωρος Σίδας βρέθηκε στον Αχαρναϊκό και την περίοδο 2010-2011 έπαιξε στον Ωρωπό.

Στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, καθώς είχε πια εμπλακεί στην εγκληματική οργάνωση, στην οποία μάλιστα είχε σημαντικό ρόλο!
Οι φωτογραφίες του και τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, μαζί με των υπόλοιπων 144 Ελλήνων, Αλβανών και Αφρικανών που συμμετείχαν στο θανατηφόρο αλισβερίσι ναρκωτικών στο κέντρο των Αθηνών. Οι Ελληνες αναλάμβαναν την αξιολόγηση και την τιμολόγηση των ναρκωτικών, κυρίως του χασίς, που ερχόταν από την Αλβανία.

Οι Αλβανοί αναλάμβαναν την αποθήκευση των φορτίων αλλά και την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης σε διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ οι Αφρικανοί είχαν την πλήρη αποκλειστικότητα της διακίνησης στους χρήστες στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών, μόνο μέσα σε έναν χρόνο οι κακοποιοί είχαν διακινήσει ναρκωτικά αξίας 19.000.000 ευρώ!
Στην ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιέχονται μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης και πλήθος βίντεο που κατέγραψαν οι αστυνομικοί στο διάστημα που παρακολουθούσαν διακριτικά, νύχτα και μέρα, τη δραστηριότητα των συλληφθέντων.

Τα έκρυβαν στο στόμα

Από αυτά τα βίντεο φαίνονται πεντακάθαρα οι Αφρικανοί διακινητές των ναρκωτικών να πωλούν το παράνομο εμπόρευμά τους ακόμη και σε κεντρικό σταθμό του μετρό!
Το εντυπωσιακό είναι ότι έκρυβαν τις δόσεις με τα ναρκωτικά στο στόμα τους, έτσι ώστε να είναι σε θέση να τα καταπιούν στην περίπτωση που γίνει έφοδος από την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να μη βρεθεί το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο στην κατοχή τους!

Στα ίδια βίντεο έχουν καταγραφεί ακόμα και πελάτες του κυκλώματος τη στιγμή που αγόραζαν δόσεις ηρωίνης από τους Αφρικανικούς. Μεταξύ αυτών είναι πολλές νεαρές κοπέλες που δεν έχουν καν συμπληρώσει τα 20 χρόνια τους!
Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς και η εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα, ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση και σε συγκεκριμένη ώρα τον σταθμό του μετρό, στα σκαλοπάτια του οποίου είχε στηθεί το «παζάρι» του θανάτου, και προμηθευόταν δόσεις ηρωίνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τις προόριζε για δική του χρήση ή για συγγενικά του πρόσωπα!

Keywords
Τυχαία Θέματα