Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016Δευτέρα, Δεκέμβριος 5, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά υπολογίζοντας τις συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τη μετέπειτα πορεία σας και το επαγγελματικό μέλλον σας. Εργαστείτε μεθοδικά και μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ' ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σχέσεις σας. Ο ρεαλισμός

που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι απαιτείται λίγη τόλμη παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε για τις οικογενειακές καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, ώστε να μη φρενάρουν τις προσωπικές βλέψεις σας και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Για να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας προκαλώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Να είστε επιλεκτικοί στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και κάποιες επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχία είναι στο πρόγραμμά σας και έχουν αρχίσει να δρομολογούνται. Συνεπώς δεν έχετε κανέναν λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς πάντως να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας είναι πιθανόν α βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας προσδοκίας αισθηματικής φύσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνεται διαρκώς η δημιουργικότητά σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε παρεμβάσεις και αλλαγές στους τομείς που θα κριθούν αναγκαίοι. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί, όταν πρόκειται να αξιοποιήσετε τις επαγγελματικές σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να αναδείξετε τη γοητεία σας. Αναπτύξτε νέες σχέσεις ή λύστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα. Βάλτε τις βάσεις για ένα προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι χρήσιμες. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και, αν χρειαστεί, μη διστάσετε να προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας εκμαιεύσουν. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο σήμερα, ενώ παράλληλα θα δείτε να αυξάνονται οι ανάγκες σας και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Τα έκτακτα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε και θα αποφύγετε να φορτωθείτε με άγχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα