Πλημμύρισε διάσημους η Ελλάδα!

SHOWBIZΠλημμύρισε διάσημους η Ελλάδα!Πέμπτη, Ιούλιος 30, 2015 - 18:21

Πάνε και έρχονται οι ξένοι celebrities στα ελληνικά νησιά. Στον κατάλογο των προσωπικοτήτων του διεθνούς jet set που επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους έρχονται να προστεθούν τα ονόματα της κόρης της Madonna, Lourdes Leon, και της πρώην συντρόφου του πρίγκιπα Harry της Βρετανίας, Chelsy Davy.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η 19χρόνη θυγατέρα της «βασίλισσας της ποπ» εθεάθη με την παρέα της στην Κρήτη, συγκεκριμένα στα γραφικά Χανιά. H Lourdes, η οποία μοιάζει πολύ στη μαμά της, έσκασε μύτη στο Cabane Mare, ένα από τα πιο γνωστά beach clubs της πόλης. Το συγκεκριμένο βράδυ γινόταν πάρτι για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού και έπαιζε μουσική ο Βασίλης Τσιλιχρήστος, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο.

Η Lourdes έσκασε μύτη ντυμένη casual, με τζιν σορτσάκι, λευκό φανελάκι, κόκκινο καπέλο και «μπανάνα» στη μέση της και αντάλλαξε χαμόγελα, αλλά και selfies με κάποιους που την αναγνώρισαν και έσπευσαν να τη χαιρετήσουν.

Στο μεταξύ, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο προορισμός των διακοπών της σέξι δικηγόρου από τη Βρετανία Chelsy Davy, η οποία έγινε γνωστή στη χώρα της λόγω του ειδυλλίου που είχε πλέξει για ένα διάστημα με τον γιο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, τον Harry.

Η «Daily Mail» δημοσιοποίησε την είδηση των διακοπών της Chelsy στην ηλεκτρονική σελίδα της μαζί με μια σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media.

Οπως σημείωσε δε ο συντάκτης, η 29χρόνη δικηγόρος ποζάρει με το κόκκινο μπικίνι της απολαμβάνοντας τον ήλιο παρέα με τις σέξι φίλες της πάνω σε σκάφος, το οποίο φέρει την ελληνική σημαία. «Σαν Ελληνίδα θεά η Chelsy διαφημίζει τα κάλλη της Ελλάδας αλλά και τα δικά της» αναφέρεται στη συνέχεια του άρθρου.

Επιστροφή του Μπεσόν στο «Απέραντο γαλάζιο»

Ο σκηνοθέτης Λικ Μπεσόν επέστρεψε στη μαγευτική Αμοργό 27 χρόνια μετά τα γυρίσματα του φιλμ που το 1988 διαφήμισε στα πέρατα της Γης το «Απέραντο γαλάζιο» της πατρίδας μας. Ο ίδιος βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά του κυκλαδίτικου νησιού και ανέβασε μια φωτογραφία του στο twitter γράφοντας: «Τόσα χρόνια μετά το “Απέραντο γαλάζιο” βουτάω ξανά μπροστά στο μοναστήρι. Η Αμοργός είναι μαγικό νησί».

Ο Ρομπ Λόου αρμενίζει στη Σύμη

Τα «τιτιβίσματά» του στο διαδίκτυο για την Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είχαν γίνει viral. «Ενα στοιχείο που δείχνει ότι ο ηγέτης της Ελλάδας δεν δίνει δεκάρα για τη χρεοκοπία της χώ-ρας του είναι το γεγονός ότι δεν φοράει γραβάτα» είχε γράψει τότε στο twitter ο Ρομπ Λόου.

Σήμερα, περίπου έναν μήνα αργότερα, ο Αμερικανός ηθοποιός και η γυναίκα του Σέριλ Μπέρκοφ κάνουν διακοπές με σκάφος στα ελληνικά νησιά, γεμίζοντας με εικόνες το instagramικό άλμπουμ τους. Το ζευγάρι ξεκίνησε από τα παράλια της Τουρκίας και πλέον βρίσκεται κάπου κοντά στη Σύμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα