Θρίλερ με διπλή δολοφονία στις Σέρρες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ με διπλή δολοφονία στις ΣέρρεςΠέμπτη, Ιούλιος 30, 2015 - 16:47

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος ενός 72χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού και του 27χρονου γιου του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στις Σέρρες με δεκάδες τραύματα από μαχαίρι.

Το πυκνό μυστήριο που καλύπτει την υπόθεση του διπλού θανάτου του ηλικιωμένου

Δημήτρη Αφείδη και του νεαρού γιου του Γιώργου έχει προκαλέσει σοκ στις Σέρρες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών, οι οποίοι καλούνται να λύσουν έναν άνευ προηγουμένου γρίφο, θεωρούν πιο πιθανό το σενάριο πατέρας και γιος να μαχαίρωσαν ο ένας τον άλλον!

Στο σπίτι βρέθηκαν δύο μαχαίρια που θεωρούνται «ύποπτα», καθώς είναι συμβατά με τα δεκάδες τραύματα που έφεραν τα δύο θύματα στο στήθος και στα χέρια. Ομως, δεν είχαν αίματα και βρέθηκαν καθαρισμένα! Τα μαχαίρια μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί αν φέρουν ίχνη από το αίμα ή το DNA των θυμάτων και αν είναι τα φονικά όπλα.

Ερευνα για στοιχεία

Παράλληλα γίνεται έρευνα για στοιχεία που θα οδηγήσουν σε αυτόν που τα καθάρισε μετά την τραγωδία (δεν αποκλείεται να είναι άτομο από το περιβάλλον των θυμάτων)!

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν η 25χρονη κόρη και αδελφή των θυμάτων μπήκε στο σπίτι όπου έμεναν πατέρας και γιος προτού ανεβεί στο δικό της, που βρίσκεται στον πάνω όροφο, και τους βρήκε νεκρούς μέσα σε λίμνες αίματος! Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον 76χρονο νεκρό στο καθιστικό και τον 27χρονο γιο του πεσμένο κοντά στην είσοδο. Το σπίτι δεν φαινόταν να έχει αναστατωθεί από κάποιον που μπορεί να έψαχνε χρήματα ή αντικείμενα αξίας, ενώ και η πόρτα δεν είχε σημάδια παραβίασης.

Ετσι το κίνητρο της ληστείας απομακρύνθηκε, όμως το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι παραμένει θολό. Το σενάριο που θέλει πατέρα και γιο να μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους μέχρι θανάτου ενισχύεται από τους συχνούς καβγάδες που είχαν, καθώς τα τελευταία δέκα χρόνια ο νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία προκλήθηκαν από τον χαμό της μητέρας του.

Keywords
Αναζητήσεις
νεα για τη δολοφονια αφειδη, ελενη σκορδα σερρες
Τυχαία Θέματα