Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014Πέμπτη, Νοέμβριος 20, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε τις αποφάσεις σας στον αισθηματικό τομέα, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει όλα τα στάδια. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και σε ετοιμότητα προκειμένου να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε στη συνέχεια να είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια τακτική που θα εξασφαλίζει πως θα κερδίσετε την προσοχή των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Δώστε στους άλλους να καταλάβουν ακριβώς αυτό που θέλετε να τους πείτε, χωρίς να αφήνετε πιθανότητες για παρερμηνείες, γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν και οι άλλοι να βγάλουν πιο εύκολα νόημα από τα λεγόμενά σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας, γιατί διαφορετικά μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η υπομονή που τόσον καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και τους συνεργάτες σας αρχίζει να μειώνεται. Αντίθετα, η εκρηκτική συμπεριφορά θα κάνει την εμφάνισή της προκαλώντας τριγμούς σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος. Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε. Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με άτομα της οικογένειάς σας. Αν διαφωνήσετε μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο, θα περιμένετε πολύ ακόμα. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Σίγουρα οι καταχρήσεις δεν βοηθούν να επιτύχετε τον στόχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και να αναδείξετε τα προτερήματά σας και τα ταλέντα σας. Οι συγκυρίες θα συμβάλουν σε αυτό. Εντυπωσιάστε με την επιμονή σας αλλά και τις ιδέες σας τους συνεργάτες σας και κάποια άτομα κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα αποφύγετε την κούραση, μια και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αν οχυρωθείτε καλά, θα υπερπηδήσετε τα εμπόδια που προκαλούνται από συγκρουόμενα συμφέροντα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις που θα προκύψουν. Είναι καλύτερα να το κάνετε αργότερα, όταν θα έχετε πιο καθαρό μυαλό. Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση με σοβαρότητα, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και μη ευδιάκριτα, και ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα