Ημερολόγιο με μαστίγια και φετίχ!

SHOWBIZΗμερολόγιο με μαστίγια και φετίχ!Τετάρτη, Νοέμβριος 19, 2014 - 17:18

Δεν είναι ακριβώς αισθησιακές φωτογραφίσεις γυναικών. Είναι η αποτύπωση από τον φωτογραφικό φακό της αισθητικής και του γυναικείου προτύπου ομορφιάς που επιβάλλει αυτήν την εποχή η μόδα. Το φετινό ημερολόγιο της Pirelli έχει «διάθεση» φετίχ, με λάτεξ, δέρμα, μαστίγια και καμπύλες, ακολουθώντας ουσιαστικά τις προσταγές της κινηματογραφικής μεταφοράς των «50

αποχρώσεων του γκρι» που αναμένεται στη μεγάλη οθόνη τη νέα χρονιά. Ο κατάλογος των σούπερ μόντελ που φωτογραφήθηκαν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Αντριάνα Λίμα, τη Ναταλία Βοντιάνοβα, τη Ρακέλ Ζίμερμαν, την Τζόαν Σμολς και την Ιζαμπέλι Φοντάνα. Ωστόσο την παράσταση κλέβει η πληθωρική Κάντις Χάφιν, μοντέλο σέξι και XXL. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που η πολυτελής έκδοση κάνει τέτοια «παραχώρηση». Η φωτογράφιση έχει το στίγμα και την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου μόδας Στίβεν Μαϊζέλ.

Το ημερολόγιο της Pirelli είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτηθεί από τους κοινούς θνητούς, καθώς δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Τυπώνεται σε αριθμημένα αντίτυπα αποκλειστικά για τους VIP πελάτες της εταιρίας, καθώς κάθε φωτογράφιση κοστίζει μια περιουσία. Και ίσως γι’ αυτό κατάφερε να γίνει μύθος, που αντέχει στον χρόνο εδώ και 51 χρόνια, δηλαδή από το 1964, όταν τυπώθηκε για πρώτη φορά. Για τη δημιουργία αυτού του μύθου έχουν συνεργαστεί τα διασημότερα ονόματα της διεθνούς showbiz, από τη Ναόμι Κάμπελ και την Κέιτ Μος έως τη Σοφία Λόρεν και την Τζένιφερ Λόπεζ, που βρέθηκαν μπροστά στον φακό των πιο ακριβοπληρωμένων φωτογράφων του κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα