«Μια Ελλάδα θέατρο» με πολύ στιλ!

SHOWBIZ«Μια Ελλάδα θέατρο» με πολύ στιλ!Τετάρτη, Νοέμβριος 19, 2014 - 16:58

Η παράσταση, που παρουσιάζει μια άλλη Ελλάδα και συγκεκριμένα «Μια Ελλάδα θέατρο», έκανε πρεμιέρα προχθές στο Badminton και θα περιμένει τους θεατές κάθε Δευτέρα μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου για να δουν από κοντά τα πεπραγμένα ενός καλλιτεχνικού «τσούρμου»

που έγραψε τη δική του ιστορία.
Το έργο του Δημήτρη Μαλισσόβα περιγράφει τις περιπέτειες ενός περιπλανώμενου θιάσου, κάπου στο 1950, που ταξιδεύει σε όλη τη χώρα με εισιτήριο τρίτης θέσης αλλά με ελπίδες πρώτης και αποσκευές μέσα στις οποίες φυλάσσονται μυστικά, πάθη κι απωθημένα. Κρύβονται οι αγωνίες των θεατρίνων, οι οποίοι φτάνουν σε μέρη που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι μεγάλοι αθηναϊκοί θίασοι. Δίνουν παραστάσεις όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, σε καφενεία, πλατείες, τσαντίρια και χωράφια, κι εκεί ζωντανεύουν οι ήρωές τους: Η Γκόλφω, ο Κουρσάρος, η Ωραία του Πέραν, χαρακτήρες και πρόσωπα που έβαζαν στο παραμύθι τους τους φτωχούς αλλά διψασμένους για εικόνες και ήχους θεατές τους.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις ωραιότερες μουσικές και τραγούδια που ακούστηκαν πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου, δημιουργίες των πιο μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Το μιούζικαλ είναι αφιερωμένο στον άγνωστο θεατρίνο που δίδαξε τον πολιτισμό και το θέατρο στις πιο απομακρυσμένες γωνιές αυτού του τόπου.

Τον ρόλο του θιασάρχη κρατάει ο Γιάννης Μπέζος, ενώ στο πλευρό του έχει τους Χριστίνα Αλεξανιάν, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνο Καζάκο, Μίλλη Καραλή, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Αλμπέρτο Φάις. Συμμετέχουν επίσης οι Ελένη Καρακάση, Βαλάντω Τρύφωνος (τη γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του talent show του Alpha «Greek Idol», ήταν μάλιστα η νικήτρια), Θανάσης Ισιδώρου, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Εβελίνα Νικόλιζα, Νίκος Ρουσσάκης και Κρίστης Κουπάτος.

Το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είδαμε την Μπέσσυ Αργυράκη και τον σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα, που καμάρωσαν την κόρη τους επί σκηνής.

Αλκις και Ευγενία εμφανίστηκαν μαζί!
Τι τρέχει με τον Αλκι Κούρκουλο και την Ευγενία Δημητροπούλου; Εκεί που κυκλοφόρησε η είδηση πως οι δυο τους -ήρθαν πιο κοντά πέρυσι, κατά τη συνεργασία τους στη θεατρική παράσταση «Πρόβα νυφικού» στο Εθνικό- πήραν την απόφαση να χωρίσουν, πριν από περίπου δύο μήνες, εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Μια Ελλάδα θέατρο», στο Badminton.

Οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να είναι μαζί από τις αναγνώσεις του κειμένου της Ντόρας Γιαννακοπούλου, δηλαδή πριν από περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα πάντα με όσα κυκλοφόρησαν στα πηγαδάκια, ο Αλκις και η Ευγενία αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους στις αρχές του φθινοπώρου, αφού το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Προχθές λοιπόν ο γόης γιος του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παραγωγή του Εθνικού «Μυστικοί αρραβώνες», και η γλυκιά Ευγενία, που κρατάει τον ρόλο της Κρουστάλλως στο κωμειδύλλιο «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας», βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Badminton και όσοι γνώριζαν τη φημολογούμενη προϊστορία τους αλλά και την εξέλιξη της σχέσης τους απόρησαν που τους είδαν. Ενδεχομένως οι δυο τους να αποφάσισαν πως μπορούν να είναι φίλοι και -γιατί όχι;- να περνούν quality time μαζί, όπως για παράδειγμα παρακολουθώντας μια θεατρική παράσταση. Πρέπει να πούμε πάντως ότι ουδέποτε κάποιος από το ζευγάρι διέψευσε ή επιβεβαίωσε τον δεσμό τους, όπως βέβαια κανείς τους δεν προέβη σε δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα