Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016Παρασκευή, Ιανουάριος 15, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή, για να έχετε χρόνο να αφιερωθείτε σε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποβάλετε τη ζήλια και την ανταγωνιστική διάθεση που δεν σας προσφέρουν κάτι. Μην εξωτερικεύσετε θυμό, ακόμα κι αν νιώσετε κάποιες στιγμές να σας πλημμυρίζει. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Δεχτείτε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και μην οδηγείστε σε ακρότητες. Μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Φροντίστε να ελέγξετε τις πράξεις, αν βρεθείτε μπροστά σε κακόβουλα κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να πραγματοποιήσετε αλλαγές. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και μην κρύβεστε πίσω από μισόλογα. Βγάλτε από το μυαλό σας κακές σκέψεις και μην αφήσετε αισθηματικές ανασφάλειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΛΕΩΝ: Η διάθεσή σας θα πέσει, αν σκέφτεστε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις που έχετε κάνει. Δώστε τέλος σε σχέσεις ή εργασιακές καταστάσεις που σας αρρωσταίνουν. Μην αφήσετε τίποτα σε εκκρεμότητα, γιατί θα το βρείτε μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ρομαντισμός σε σωστές δόσεις μπορεί να κάνει θαύματα στη σχέση σας. Θα είναι εύκολο να πετύχετε συμφιλίωση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην προσκολλάστε σε οικογενειακά πρόσωπα και περιμένετε να λύσουν όλα τα προβλήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην πιέζετε καταστάσεις, όταν βλέπετε ότι δεν θα προχωρήσουν όπως θέλετε. Για να μην ξεμείνετε, αποφύγετε να κάνετε έξοδα για πράγματα που δεν σας χρειάζονται. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ό,τι ακούτε, μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιστέψτε στις ανάγκες σας και κυρίως για να δώσετε τις ευκαιρίες στον εαυτό σας να τις καλύψει. Η έντονη επιθυμία για αλλαγές θα είναι ζωντανή μέσα σας. Δεν χρειάζεται να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα που απέδειξαν ότι δεν την αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ωριμάστε στα επαγγελματικά ζητήματα και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, ώστε να μην χάσετε ξανά άλλη ευκαιρία σημαντική για το μέλλον σας. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, γιατί πολλά μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας, για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος, και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Δεχτείτε τις απόψεις των συνεργατών σας για να εκτιμήσουν κι εκείνοι τις δικές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις, που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξελίξτε την προσωπική σας ζωή βάζοντας μπροστά τον δυναμισμό σας. Συναισθηματικά και οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες που θα σας γεμίσουν με θάρρος. Βάζοντας μπροστά το πείσμα σας, θα πετύχετε δύσκολους στόχους που έχετε κατά νου.

Keywords
Τυχαία Θέματα