Weekly Fashion Report: Οι τάσεις από τις συλλογές Pre- Fall 2016

Δυο φορές το χρόνο οι σχεδιαστές βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να παρουσιάσουν τις pre collections τους σε editors μόδας και buyers. Οι συλλογές Cruise και Pre- Fall είναι ο προοιωνός των δημιουργιών που εμφανίζονται στις δυο μεγάλες Εβδομάδες Μόδας κάθε σεζόν, και παρόλο που συνήθως δεν παρουσιάζονται στη πασαρέλα αλλά σε lookbooks- με εξαίρεση το εντυπωσιακό show Métiers d’Art του Lagerfeld στη Ρώμη– είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Οι Giambattista Valli, Valentino,

Alexander Wang, Nina Ricci και πολλοί άλλοι οίκοι, αποκάλυψαν τις συλλογές τους Pre-Fall 2016, όπου τα κεντήματα, οι διαφάνειες, τα metallic και οι θηλυκές λεπτομέρειες είχαν το πρώτο λόγο. Ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά, ανακαλύψαμε τα trends που σίγουρα θα παίξουν το ρόλο τους στη μόδα του επόμενου χειμώνα.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Βολάν

Giambattista Valli

Οι οίκοι Emilio Pucci και Giambattista Valli έδωσαν έμφαση στο χρώμα και φυσικά στη θηλυκότητα. Ολόσωμες φόρμες, σιφόν μπλούζες και maxi βικτοριανά φορέματα ‘στολίζονται’ με παιχνιδιάρικα βολάν, δίνοντας και πάλι το στίγμα του ρομαντισμού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Emilio Pucci

Δείτε περισσότερα Galleries

Valentino

Δείτε περισσότερα Galleries Graphic Coats

Emilio Pucci

Τα παλτό είναι και πάλι τα απόλυτα statement pieces, αφού τα έντονα χρώματα συνθέτουν εντυπωσιακά graphic prints. Faux γούνες (Gucci), καμπαρντίνες (Fendi) και μακριά puffer jackets (Emilio Pucci) χαρίζουν μια χρωματιστή πινελιά στη μόδα της επερχόμενης σεζόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Fendi

Δείτε περισσότερα Galleries

Gucci

Δείτε περισσότερα Galleries Slip dress

Altuzarra

Μετάξι, αραχνοΰφαντη δαντέλα και έντονα ντεκολτέ είναι τα χαρακτηριστικά των πιο ντελικάτων eveningwear που είδαμε στους Valentino, Altuzarra και Nina Ricci, μια τάση που κυριαρχεί και φέτος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nina Ricci

Δείτε περισσότερα Galleries

Valentino

Δείτε περισσότερα Galleries Έξω οι ώμοι

J. Mendel

Ένα trend που είναι στο προσκήνιο και αυτής της σεζόν, οι αποκαλυπτικοί ώμοι φαίνεται να συνεχίζεται δυναμικά και τον επόμενο χειμώνα. Αυτή τη φορά όμως η έμφαση είναι στα κοψίματα που πρωταγωνιστούν τόσο σε φορέματα όσο και σε βραδινές μπλούζες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Givenchy

Δείτε περισσότερα Galleries

Prabal Gurung

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: fashion and style, Pre-Fall 2016, trends, weekly report

Keywords
Τυχαία Θέματα