Παιχνίδια «Eurogroup» στην... άμμο

SHOWBIZΠλανήτης ΜύκονοςΠαιχνίδια «Eurogroup» στην... άμμοΤρίτη, Ιούλιος 14, 2015 - 15:01

Τι κάνουν μια Ιταλίδα, μια Γαλλίδα και ένας Δανός στη Μύκονο; Διακοπές χλιδής! Αλλωστε, η επώδυνη συμφωνία που κλείστηκε χθες το πρωί στις Βρυξέλλες δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τα οικονομικά τους, ούτε αφορά τις δικές τους πατρίδες.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η σέξι «γειτόνισσα» Federica Nargi, σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας Alessandro Matri, «τρέλανε» τους άντρες

λουόμενους όταν εμφανίστηκε σε κοσμική πλαζ φορώντας ένα μικροσκοπικό μπραζίλιαν μαγιό. Η Federica, η οποία θεωρείται από τις ωραιότερες WAGs στην Ευρώπη, ήπιε σαμπάνια στην παραλία, λικνίστηκε στον ρυθμό της μουσικής και κούνησε με τσαχπινιά το χέρι της στους φωτογράφους, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Με τη σειρά της, η Hellen de Fougerolles, γνωστή από την ταινία «The Beach» με τον Leonardo Di Caprio, έδωσε το δικό της σόου επί μυκονιάτικου εδάφους. Η 42χρονη Γαλλίδα ηθοποιός διατηρείται σε άψογη φόρμα, προφανώς επειδή της αρέσει να χορεύει. Ο φακός την «αιχμαλώτισε» σε χορευτικές φιγούρες μέσα στη θάλασσα μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της, με τον οποίο αντάλλαξε και παθιασμένα φιλιά! Πιο χαμηλούς τόνους κράτησε ο Δανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Andress Lindegaard, ο οποίος συνοδευόταν από την πανέμορφη σύζυγό του, τη σουηδικής καταγωγής Misse Beqiri, η οποία έχει χιλιάδες followers στο Instagram. Το ζευγάρι προσέγγισε το νησί με φουσκωτό και απόλαυσε τη βόλτα του στην παραλία.

Στη Μύκονο κάνει διακοπές και ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Mlanden Petric. Μαζί του βρίσκεται η Ελληνίδα σύζυγός του Δέσποινα Αγαπητού, η οποία ασχολείται με τη μόδα, και τα δύο παιδιά τους, η Μελίνα - Σαρλίζ και ο Ρομέο. Η οικογένεια εθεάθη να διασκεδάζει μέσα και έξω από το νερό, στιγμιότυπα που δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι.

Το meeting point για τους εγχώριους celebrities το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το Καλό Λιβάδι. Μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιοί φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν «παρέλαση» δίπλα στο κύμα. Η Αθηνά Οικονομάκου, σχεδόν μόνιμη κάτοικος Μυκόνου κάθε καλοκαίρι λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας του συντρόφου της Φίλιππου Μιχόπουλου στο νησί, λιάζεται καθημερινά και κάνει τις βουτιές με φίλες της όπως η Χριστίνα Κοντοβά. Στην ίδια πλαζ εθεάθησαν η Νικολέτα Ράλλη, πιο σέξι από ποτέ, και η Στέλλα Δημητρίου, με καπέλο, μεγάλα γυαλιά ηλίου και ένα μπικίνι... φωτιά και λάβρα. Εκεί έκαναν το μπάνιο τους το ζεύγος Κώστα Γκρέκα και Ελενας Βαζούρα, η αοιδός Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, μοντέλο με διεθνείς περγαμηνές. Στο ίδιο μέρος ο φακός της «Espresso» εντόπισε τη Χριστίνα Παππά, την Εμη Λιβανίου, καθώς επίσης τον επιχειρηματία Φώτη Ζογγλοπίτη, πρώην σύζυγο της Πάολα, ο οποίος συνοδευόταν από μια εκρηκτική καλλονή.

Βόλεϊ με Cisse για καλό σκοπό

Από το κλαμπ Monarch στο Καλό Λιβάδι, όπου έπαιξε μουσική ξεσηκώνοντας τα πλήθη, έως το γήπεδο του beach volley της ίδιας παραλίας, όπου συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα, ο Djibril Cisse μαγνήτισε τα φλας των παπαράτσι. Λάτρης της Ελλάδας, όπου έζησε για μερικά χρόνια όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό, ο εκκεντρικός Γάλλος έφτασε στη Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του Marie Cecile Lenzini, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Το ζευγάρι έκανε το μπάνιο του και στη συνέχεια η Marie τον παρακολούθησε να παίζει βόλεϊ με άλλους celebrities για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού WIN Hellas, τον οποίο έχει ιδρύσει η Μάντα Παπαδάκου, η οποία πήρε επίσης μέρος στο παιχνίδι.

Οι βουτιές του Ιωάννη Μελισσανίδη

Σαν τα χιόνια, λέει μια παροιμία του λαού μας. Μόνο που στην περίπτωση του Ιωάννη Μελισσανίδη ταιριάζει καλύτερα το... σαν τον καύσωνα! Η ζέστη οδήγησε τον ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής να κάνει comeback στις παραλίες, συγκεκριμένα στην πλαζ Sundara στη Βάρκιζα.

Με ανανεωμένο στιλ σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνισή του (ξύρισε τα πλαϊνά μέρη του κεφαλιού του και έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά που απέμειναν), ο Ιωάννης φόρεσε μικροσκοπικό μαγιό με τον αριθμό 09 και έκανε βουτιές παρέα με τη φίλη του -επίσης ολυμπιονίκη- Πηγή Δεβετζή, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα των λουόμενων που είχαν καιρό να τον δουν.

(ΦΩΤΟ: ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ)
Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα