Οργια του «Τζέι Αρ» στο τζακούζι με οικογενειακές φίλες

17:41 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟργια του «Τζέι Αρ» στο τζακούζι με οικογενειακές φίλεςΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 17:41

Ο αγέρωχος Τζέι Αρ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Ντάλας» στην πραγματική ζωή κυνηγούσε το σεξ όπως ο χαρακτήρας που υποδυόταν τα πετρέλαια. Μακριά από τα φώτα, ζούσε μια άλλη ζωή, που ακόμα και η κόρη του Κριστίνα Χάγκμαν ανακάλυψε μετά τον θάνατο του τον Νοέμβριο του 2012.

Ο ηθοποιός, ο οποίος στις συνεντεύξεις του μιλούσε με θέρμη για τον σταθερό επί 58 χρόνια γάμο του με τη σουηδικής καταγωγής Ματζ Αξελσον, στην πραγματικότητα ήταν το ίδιο άπιστος με τον Τζέι Αρ. «Στον μπαμπά άρεσαν τα μυστικά. Τα μυστικά τον έκαναν να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο» γράφει χαρακτηριστικά η Κριστίνα στο βιβλίο της με τίτλο «The Eternal Party: Understanding My Dad, Larry Hagman, the TV Star America Loved To Hate». Ενα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του ήταν ότι οι οικογενειακές φίλες που δειπνούσαν συχνά στο σπίτι συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια μαζί του.

Κομμάτι της καθημερινότητας

«Σχεδόν όποιος περνούσε την πόρτα του σπιτιού μας ήταν βρεγμένος και γυμνός πριν βγει από αυτή» γράφει χαρακτηριστικά η Κριστίνα, η οποία ωστόσο δεν ήθελε μάλλον να πιστέψει ότι αυτό σήμαινε κάτι και στην ερωτική ζωή του πατέρα της. Στο κάτω κάτω, ακόμα και τα ίδια τα μέλη της οικογένειας συνήθιζαν να κάνουν καθημερινά το ίδιο. «Το να γδυνόμαστε και να μπαίνουμε στο τζακούζι με τους γονείς και τον αδελφό μου Πρέστον ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς μας» γράφει, ενώ αποκαλύπτει ότι έκαναν και όλοι μαζί χρήση ψυχεδελικών φαρμάκων.

Οταν ο Χάγκμαν πέθανε, όλες οι ερωμένες του έσπευσαν να τον θρηνήσουν και είπαν πια στην ενήλικη κόρη του τι σήμαινε γι' αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα