Αθώος ο γιος του Οικονόμου

16:50 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑθώος ο γιος του ΟικονόμουΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 16:49

Αθώος των κατηγοριών για παρενόχληση κρίθηκε ο Αλεξάντερ Οικονόμου, ο οποίος έζησε μια περιπέτεια που είναι δύσκολο να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

O γιος του Ελληνα εφοπλιστή Αγγελου Οικονόμου είχε κατηγορηθεί από τη βρετανική Δικαιοσύνη για «επιθετική» καμπάνια εναντίον του πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία είχε κατηγορήσει τον 37χρονο ομογενή για βιασμό, προτού βάλει τέρμα στη ζωή της.

Ισχυρισμοί

Ο Αλεξάντερ

Οικονόμου από το Τσέλσι του Λονδίνου κατηγορούνταν ότι έστελνε στον Ντέιβιντ ντε Φρέιτας υλικό με το οποίο παρουσίαζε την 22χρονη κόρη του Ελενορ ως πόρνη και ψεύτρα προκειμένου να δείξει ότι όσα περί βιασμού ισχυριζόταν η γυναίκα πριν από τον θάνατό της δεν ευσταθούσαν.

Χθες το δικαστήριο του Γουεστμίνστερ τον αθώωσε για την κατηγορία της παρενόχλησης, επειδή, όπως εξήγησε ο δικαστής, «το να κατηγορείται ψευδώς για βιασμό δεν είναι ασήμαντο», οπότε ήταν φυσικό ο Οικονόμου να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.


Ο 37χρονος άντρας υποστήριζε ότι η Ντε Φρέιτας είχε διαστρεβλώσει τα γεγονότα, κάτι που τον ανάγκασε να ξοδέψει 200.000 λίρες (230.000 ευρώ) για να στραφεί εναντίον της δικαστικά, αφότου η αστυνομία αποφάσισε ότι δεν είχε στοιχεία για την καταγγελία της περί βιασμού, το 2013. Ο πατέρας της πιστεύει ότι η απόφαση του Οικονόμου να κινηθεί νομικά εις βάρος της κόρης του ήταν αυτή που την εξώθησε στην αυτοκτονία.

Η Ντε Φρέιτας, που έπασχε από διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη), βρέθηκε νεκρή στο σπίτι των γονιών της στις 4 Απριλίου του 2014, τρεις μέρες πριν εμφανιστεί σε δικαστήριο του Σάουθ-γιορκ.

Ο Οικονόμου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, για να αποδείξει στην οικογένειά της ότι δεν έπρεπε να τον κατηγορεί για τίποτα, άρχισε να στέλνει επιστολές, στις οποίες ενημέρωνε -μεταξύ άλλων- ότι η Ελενορ, εκτός του ότι είχε ακραία συμπεριφορά, ζούσε διπλή ζωή, αφού, όπως προέκυψε από αναζητήσεις του στο ίντερνετ, παρείχε υπηρεσίες ερωτικού μασάζ, φυσικά με αμοιβή.

Keywords
Τυχαία Θέματα