Μονακό με γεύση Ελλάδας

17:08 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜονακό με γεύση ΕλλάδαςΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 17:08

Αρωμα Μεσσηνiας στο Μόντε Κάρλο. Οι πιλότοι της Formula 1 Φερνάντο Αλόνσο, Μαξ Φερστάπεν, Φελίπε Μάσα και Τζιανκάρλο Φισικέλα ξετρελάθηκαν με τα προϊόντα που παράγονται στα κτήματα του «Costa Navarino». Το δημοφιλές ελληνικό ξενοδοχειακό συγκρότημα ήταν χορηγός στο Gala Dinner, που δόθηκε μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου της All Star

For Children Monaco, όπου δραστηριοποιείται δυναμικά και ο Κώστας Μαστοράκης.

APO TON
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Εξέχουσες προσωπικότητες του διεθνούς jet set, όπως ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο ανιψιός του, Αντρέα Κασιράγκι, ο διάσημος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάρκο Σιμόνε απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, την All Star For The Children ομάδα ποδοσφαίρου και μέτρησαν τις δυνάμεις τους στο γήπεδο με αντιπάλους τους διάσημους πιλότους της Formula 1. Οι τελευταίοι αναδείχτηκαν νικητές με σκορ 1-3. Σημειώνεται ότι δύο από τα γκολ πέτυχε ο Φερνάντο Αλόνσο, δείχνοντας ότι εκτός από τη Formula διαθέτει ταλέντο και στην μπάλα. Προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου της All Star For The Children ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος μπορεί να κατέκτησε φέτος το αγγλικό πρωτάθλημα με τη Λέστερ, ωστόσο έμελλε τελικά να χάσει στον φιλανθρωπικό αγώνα από τους πιλότους της ασφάλτου.

Το Gala Dinner πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Riviera Marriott» στο Μόντε Κάρλο, παρουσία βεβαίως του πρίγκιπα Αλβέρτου, αλλά και του Eλληνα πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Καραγκούνη. Ο τελευταίος συμμετείχε στον φιλανθρωπικό αγώνα με τη φανέλα της Nazionale Piloti και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πιλότους της Formula 1 για την πρωτοβουλία World Road Safety Community του Μάριο Ντινιτάλε και του Κώστα Μαστοράκη, να γίνουν δράσεις από κοινού προκειμένου να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα παγκοσμίως, καθώς η χώρα μας κατέχει δυστυχώς αρνητικό ρεκόρ. Πάνω στις ροτόντες, στο Gala Dinner, υπήρχαν προϊόντα που παράγονται στα κτήματα του «Costa Navarino» και οι πιλότοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι όταν γεύτηκαν τις ελιές και το λάδι, το οργανικό αλάτι, αλλά και κρασιά από τους αμπελώνες του resort της Μεσσηνίας.

Ο Αλόνσο, ο Φερστάπεν και οι άλλοι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του «Costa Navarino», δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τις παροχές του και τις ομορφιές του ελληνικού τοπίου. Μάλιστα, ο Φερνάντο Αλόνσο υπέγραψε και τη φανέλα της Nazionale Piloti της F1 με τον No 1 αγαπημένο προορισμό, το «Costa Navarino»! Ο τελευταίος «έκλεισε» ήδη ένα διήμερο στο πολυτελές resort, κρατώντας ωστόσο μυστική την ημερομηνία της άφιξής του. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει μαζί με τη Ρωσίδα σύντροφό του, το διάσημο μοντέλο Βίκι Οντίντκοβα (φωτό δεξιά).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Φερνάντο Αλόνσο θα βρεθεί μέσα στο καλοκαίρι και στη Μύκονο, όπου θα καταλύσει σε καινούργιο πολυτελές ξενοδοχείο του Ορνού, το οποίο άνοιξε φέτος. Ο ίδιος έχει ζητήσει σουίτα με ιδιωτική πισίνα, ώστε να περιφρουρήσει τις προσωπικές στιγμές τους. Οσο για τις βουτιές του; Πληροφορηθήκαμε ότι θα τις κάνει στην παραλία της Λιας, όπου «έκλεισε» ήδη πρώτη ξαπλώστρα... κύμα στον καλό φίλο του Μάσιμο Τσιρίλο. Οπως έχει γίνει γνωστό, ο Ιταλός επιχειρηματίας και διοργανωτής events της Formula 1 βρίσκεται πίσω από τη νέα, μεγάλη επένδυση που έγινε φέτος στη συγκεκριμένη πλαζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα