ΕΚοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο Γλυφάδας

17:05 3/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕΚοινόχρηστα ποδήλατα στον Δήμο ΓλυφάδαςΠαρασκευή, Ιούνιος 3, 2016 - 17:05

Με τα εγκαίνια του πρώτου σταθμού κοινόχρηστων ποδηλάτων, ο Δήμος Γλυφάδας θα γιορτάσει αυτή την Κυριακή 5 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με τo σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων, κάθε πολίτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί, έναντι συμβολικού αντιτίμου, ποδήλατα δημόσιας χρήσης που θα βρίσκονται σταθμευμένα μπροστά στο Παλιό Δημαρχείο και στην πλατεία Βεργώτη. Κάθε σταθμός θα διαθέτει 20 ποδήλατα.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να

εγγραφεί ως συνδρομητής και να διαθέτει ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνει ποδήλατο, ενώ οι περιστασιακοί χρήστες με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή κινητού τηλεφώνου μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα.

Για τη γιορτή των εγκαινίων, ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, διοργανώνει ποδηλατοδρομία, που θα ξεκινήσει μπροστά στο Παλιό Δημαρχείο (Διαδόχου Παύλου), στις έξι το απόγευμα της Κυριακής. Οποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει με το ποδήλατό του, ενώ θα ακολουθήσουν κληρώσεις με δώρα ποδήλατα, κυκλοφοριακό πάρκο και άλλες δράσεις για τα παιδιά, καθώς και συναυλία με την Τζούλη Μασίνο και την ορχήστρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα