ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣΠέμπτη, Ιούλιος 30, 2015 - 19:47

Μια κομεντί για τις οικογενειακές σχέσεις, ένα τρισδιάστατο φιλμ επιστημονικής φαντασίας, μια αληθινή ιστορία για τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, η πιο πετυχημένη γαλλική ταινία της χρονιάς, μια ιταλική ιστορία για τη μαφία στο Παλέρμο και μια κωμωδία με την Ελληνοαμερικανίδα Τζένιφερ Ανιστον συνθέτουν το παζλ της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οικογενειακές ανισορροπίες



Η

οικογενειακή περιουσία του Κάμερον Στούαρτ ίσα που επαρκεί για να συντηρήσει την οικογένειά του, τη στιγμή που ο ίδιος παλεύει με τη μανιοκατάθλιψη. Οταν αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από έναν νευρικό κλονισμό, η σύζυγός του Μάγκι και οι δύο κόρες του Αμίλια και Φέιθ αφήνουν το σπίτι τους στην εξοχή και μετακομίζουν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Κέμπριτζ, όπου η Μάγκι θα προσπαθήσει μάταια να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά.
Της Μάγια Φορμπς. Με τους Μαρκ Ράφαλο, Ζόε Σαλντάνα, Ιμοτζεν Γολοντάρσκι.

Παρασκήνιο
Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία αποτελεί μια αστεία αλλά και συγκινητική σκιαγράφηση των τρόπων συνύπαρξης γονιών με τα παιδιά τους.

Μπερδέματα στο Broadway

Ενας σκηνοθέτης του Μπρόντγουεϊ, ο Αρνολντ Αλμπερτσον, πληρώνει για τις υπηρεσίες μιας νεαρής πόρνης, της Ιζαμπέλα, παρότι είναι παντρεμένος με τη σταρ του νέου του έργου, Τζέιν. Και ο σεναριογράφος όμως, ο Τζόσουα Φλιτ, την ερωτεύεται, παρά το γεγονός πως βγαίνει με την ψυχολόγο της, της οποίας η αλκοολική μητέρα βρίσκεται σε στάδιο αποτοξίνωσης.
Του Πίτερ Μπογκτάνοβιτς. Με τους Τζένιφερ Ανιστον, Λούσι Παντς, Ιμογκεν Πουτς, Κουέντιν Ταραντίνο.

Παρασκήνιο
Αρχικά οι δύο βασικοί γυναικείοι ρόλοι είχαν προταθεί στις Μπρι Λάρσον και Ολίβια Γουάιλντ.

Η πριγκίπισσα το 'σκασε



Λονδίνο 1945. Δύο νεαρές αδελφές το σκάνε από το σπίτι τους και κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο διασκεδάζοντας στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνεται στο «Ritz» του Λονδίνου με αφορμή το τέλος του πολέμου. Επειτα από μια φανταστική περιπέτεια, κατά την οποία η μία από τις δύο ερωτεύεται έναν νεαρό στρατιώτη, επιστρέφουν στο σπίτι τους, το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πρόκειται για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τη μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ ΙΙ.
Του Τζούλιαν Τζάρολντ. Με τους Σάρα Γκέιντον, Εμιλι Γουότσον, Μπελ Πάουλι, Τζακ Ρέινορ, Ρούπερτ Εβερετ.

Παρασκήνιο
Ο Ρούπερτ Εβερετ υποδύεται τον βασιλιά Γεώργιο IV, τον οποίο ενσάρκωσε ο Κόλιν Φερθ στον «Λόγο του βασιλιά».

Η μαφία σκοτώνει μόνο το καλοκαίρι

Αυτή είναι η ιστορία του Αρτούρο, ενός παιδιού που μεγαλώνει στο Παλέρμο, μια πόλη κυριαρχημένη από τη μαφία, τη δεκαετία του 1970. Θα ερωτευτεί την κολλητή του, Φλόρα, με την οποία είναι μαζί από το νηπιαγωγείο, και θα κάνει τα πάντα για να τη γοητεύσει. Η ιστορία φτάνει ως και τη δεκαετία του 1990, διαμέσου ερώτων και μαφιόζικων ενεργειών.
Του Πιφ. Με τους Κριστιάνα Καποτόντι, Πιφ, Αλεξ Μπισκόντι.

Παρασκήνιο
Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας, Πιφ, θεωρείται ο πιο διάσημος κωμικός της ιταλικής τηλεόρασης.

Pixels

Τη δεκαετία του 1980, ο Σαμ Μπρένερ, ο Γουίλ Κούπερ, ο Λάντλοβ Λάμοβ και ο Εντι «The Fire Blaster» Πλαντ είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video games, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη Γη χρησιμοποιώντας ως βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια.
Του Κρις Κολόμπους. Με τους Ανταμ Σάντλερ, Πίτερ Ντικλέιτζ, Μισέλ Μόναγκαν, Τζος Γκαντ, Κέβιν Τζέιμς

Παρασκήνιο
Το σενάριο προέρχεται από μια δίλεπτη γαλλική ταινία του 2010 με τον ίδιο τίτλο.

«Με τον μαμά ή τον μπαμπά»

Η Φλοράνς και ο Βενσάν τα έχουν πετύχει όλα. Καταπληκτικές δουλειές, έναν τέλειο γάμο, τρία υπέροχα παιδιά. Και τώρα θέλουν το διαζύγιό τους να έχει ανάλογη επιτυχία. Οταν όμως παίρνουν ταυτόχρονα την προαγωγή που πάντα ονειρεύονταν για μια καριέρα στο εξωτερικό, η μέχρι τώρα απόλυτα πολιτισμένη σχέση τους μετατρέπεται σε εφιάλτη. Από δω και στο εξής βγαίνουν τα μαχαίρια: οι δύο υποδειγματικοί πρώην κηρύσσουν πόλεμο και θα κάνουν τα πάντα για να ΜΗΝ αποκτήσουν την κηδεμονία των παιδιών.
Του Μαρτέν Μπουρμπουλόν. Με τους Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φουά.

Παρασκήνιο
Την ταινία παρακολούθησαν πάνω από 3.000.000 θεατές στη Γαλλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα