Πάλι «όρθιος» ο Φέρντιναντ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΠάλι «όρθιος» ο Φέρντιναντ!Πέμπτη, Ιούλιος 30, 2015 - 19:21

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΓΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Από τις 2 Μαΐου, όταν αποκάλυψε στα ΜΜΕ

την τραγική είδηση του θανάτου της 34χρονης συζύγου του, είχε εξηγήσει πως «η κηδεία της θα είναι μία γιορτή της ζωής της και των στιγμών που περάσαμε μαζί»... Ο Ρίο Φέρντιναντ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του, Ρεμπέκα Ελισον, η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο του μαστού, όμως σε μία συνέντευξή του στην εφημερίδα «Sun», έναν μήνα αργότερα, επισήμανε πως «συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι με βοήθησαν να σταθώ στα πόδια μου και να αποφασίσω να συνεχίζω για τα τρία παιδιά μου».

Ο 37χρονος Αγγλος αμυντικός, άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αρχηγός της εθνικής της χώρας του, συνήθισε για χρόνια να απολαμβάνει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του στην Κύπρο. Φέτος, ωστόσο, προτίμησε να ταξιδέψει μαζί με την οικογένειά του στη Χαλκιδική, από όπου ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία του σε μια ξαπλώστρα του ξενοδοχείου «Ikos Resort», την οποία συνόδευσε με λεζάντα που ανέφερε: «Καλημέρα! Μία γρήγορη πρωινή βουτιά πριν ξυπνήσουν τα παιδιά. #Ikos Resort#Ελλάδα!»

Βρίσκει το κέφι του

Ο άλλοτε παίκτης των Γουέστ Χαμ, Λιντς και ΚΠΡ δείχνει να βρίσκει το κέφι του, αφού προχθές απάντησε σε tweet του... παλαίμαχου παλαιστή Χαλκ Χόγκαν, που είχε ισχυριστεί, αστειευόμενος, πως ο Καναδός ράπερ Ντρέικ είναι γιος του Φέρντιναντ! Ο τελευταίος ανάρτησε εικόνες του Ντρέικ με φανέλες Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, γράφοντας: «Αποκλείεται να είναι γιος μου... Τα παιδιά μου είναι πιστά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα