Ο πορτιέρο φέρνει Νάτσο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ ΑΕΚ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟΟ πορτιέρο φέρνει ΝάτσοΤετάρτη, Ιούνιος 24, 2015 - 17:37

Η απόκτηση τερματοφύλακα που θα προορίζεται για βασική επιλογή (εκτός αν ο Γιάννης Ανέστης αποδείξει το αντίθετο) είναι δεδομένη στην ΑΕΚ, και ο 32χρονος Χάβι Βάρας, που έμεινε ελεύθερος από τη Βαγιαδολίδ, παραμένει ο βασικός στόχος.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗ

Βέβαια,

οι... μνηστήρες πληθαίνουν (ζωηρό είναι το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας) και οι εναλλακτικές (Κούτσιακ, Αλβαράδο) υφίστανται.

Το σίγουρο είναι ότι στην «Ενωση» θέλουν να... τελειώνουν με το Νο «1», ώστε στη συνέχεια να στραφούν σε στόπερ, αριστερό μπακ και τον... Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός μέσος παραμένει η μεγάλη αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, και πρόκειται, βέβαια, για παίκτη τον οποίο ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμεί διακαώς να προσθέσει στο ρόστερ. Οι χειρισμοί που απαιτούνται είναι «λεπτοί», αλλά οι πιθανότητες ώστε να γίνει ο πολύκροτος... γάμος αυξάνονται, καθώς η ομάδα του «υδραυλικού», η Νιούελς, σκέφτεται τον δανεισμό.

Εξάλλου, η άφιξη του Ρόναλντ Βάργκας στην Ελλάδα ίσως μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου ο διεθνής μέσος από τη Βενεζουέλα να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα