Το μωρό του «Ζιγκολό»

ΚΟΣΜΟΣΟ Ρίτσαρντ Γκιρ με 32χρονη ΙσπανίδαΤο μωρό του «Ζιγκολό»Τετάρτη, Ιούνιος 24, 2015 - 14:54

Εκείνη, νέα, με μεσογειακή ομορφιά, ταμπεραμέντο και μάλλον πολύ ερωτευμένη, εκείνος ώριμος, για κάποιους πιο «μεγάλος» από την ηλικία του, πάντα όμως γοητευτικός και σίγουρα ερωτευμένος με την κατά σχεδόν 34 χρόνια νεότερη αγαπημένη του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ βρήκε την καινούργια

pretty woman του στο πρόσωπο της 32χρονης Ισπανίδας socialite Αλεχάντρα Σίλβα Φρίντλαντ. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία της Σικελίας ζώντας τρυφερές στιγμές και αδιαφορώντας για τα «κλικ» των φωτογράφων.

Η ξανθιά καλλονή που κατέκτησε την καρδιά του χολιγουντιανού σταρ είναι παντρεμένη με τον Γκόβιντ Φρίντλαντ, γόνο της γνωστής οικογένειας που κατέχει ορυχεία στις ΗΠΑ, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αλμπερτ. Ωστόσο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο και το διαζύγιό του θα είναι σύντομα γεγονός, δεδομένου ότι είναι συναινετικό. Δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο με το διαζύγιο του Γκιρ, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του Κάρεϊ Λόουελ, από την οποία χώρισε το 2013, δεν έχει ακόμη συμφωνήσει για το μοίρασμα της περιουσίας τους, που αντιστοιχεί σε 100.000.000 ευρώ.

Η Αλεχάντρα Σίλβα, έχοντας φοιτήσει στο Leweston School, στο Ντόρσετ του Κεντ, περιγράφεται από τον ισπανικό Τύπο ως μέλος του jet set της Μαδρίτης και όπως ακούγεται, πολλά πλουσιοκόριτσα από την αριστοκρατία της Ισπανίας δεν έχουν άλλο θέμα συζήτησης από τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος τον Αύγουστο θα γίνει 66 ετών. Ο σταρ του αμερικανικού κινηματογράφου και η Ισπανίδα socialite είναι μαζί πάνω από έναν χρόνο, ωστόσο έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ταορμίνα στη Σικελία, όπου ο ταλαντούχος ηθοποιός έδωσε και μάθημα «master class» σε ηθοποιούς, καθώς τιμήθηκε και με το Βραβείο Taormina Arte 2015. Εκείνο το βράδυ ο Γκιρ πήγε με τη σύντροφό του σε γκαλά στο ξενοδοχείο «San Domenico», όπου μοιράστηκαν το τραπέζι με τη βραβευμένη φέτος με Οσκαρ ηθοποιό Πατρίτσια Αρκέτ. «Είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο, αλλά μέχρι την άφιξή τους στην Ταορμίνα προσπάθησαν να είναι διακριτικοί και να αποφύγουν τους φωτογράφους» δήλωσε φίλος της Σίλβα.

Πολυταξιδεμένη

«Η Αλεχάντρα είναι ένα πολυταξιδεμένο κορίτσι, που ζει ανάμεσα στη Νέα Υόρκη και τη Μαδρίτη. Στη Μαδρίτη έχει έρθει και ο Γκιρ για να τη συναντήσει» δήλωσε φίλος της στην εφημερίδα ABC. Κάποια πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την Αλεχάντρα επιβεβαιώνουν ότι ακόμη και θρησκεία μπορεί να αλλάξει για χάρη του. «Είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ρίτσαρντ και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Επίσης είναι διατεθειμένη να μελετήσει τον βουδισμό, τη θρησκεία του αγαπημένου της» πρόσθεσε φίλος του ζευγαριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα