«Μια ανάσα» από τον ΠΑΟΚ ο Σουηδός γκολκίπερ της Μάλμε Ρόμπιν Ολσεν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Μια ανάσα» από τον ΠΑΟΚ ο Σουηδός γκολκίπερ της Μάλμε Ρόμπιν ΟλσενΤετάρτη, Ιούνιος 24, 2015 - 17:39

Ο πανύψηλος Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Ολσεν «μια ανάσα» από τον ΠΑΟΚ! Οι Σουηδοί αποκαλύπτουν ότι αποχώρησε από τη Μάλμε, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, και τους ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα! Αν η συμφωνία κλείσει, τότε θα πρόκειται για μεταγραφή πρώτης γραμμής.

Ο 25χρονος

πορτιέρο με εντυπωσιακά προσόντα (ύψος 1,98μ.) διαθέτει υψηλές παραστάσεις και θεωρείται στην πατρίδα του ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας. Εκανε το ντεμπούτο του στη Μάλμε σε ηλικία 22 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια έχει πάρει φανέλα βασικού. Εχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, δύο Σούπερ Καπ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε και στα έξι παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Εθνική Σουηδίας

Φόρεσε το εθνόσημο σε δύο αγώνεςμ κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και το Ιράνμ ενώ φέτος, μέχρι στιγμής, έχει παίξει σε 13 παιχνίδια με τη Μάλμε.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι αποχωρεί μεσούσης της χρονιάς. Πάντως, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιανουάριο, και, για να μην τον χάσει, η Μάλμε τον είχε βγάλει πέρυσι στο σφυρί. Για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί η Σαμπντόρια και η Αταλάντα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τώρα είναι η σειρά του ΠΑΟΚ. Ολα θα κριθούν από την εισήγηση του Αρνεσεν. Με τον Ολσεν όμως τον δένει κάτι ακόμη. Και οι δύο έλκουν την καταγωγή τους από τη Δανία.

Ο 57χρονος τεχνικός διευθυντής έχει ήδη χαράξει το μεταγραφικό πλάνο της νέας περιόδου. Με βάση τον σχεδιασμό του, θα αποκτηθούν ακόμη τρεις παίκτες στον άξονα, ικανοί να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο τον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν ψάχνει υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό -δεν θα είναι έκπληξη αν αποχωρήσει ο Κόστα-, δεξιοτέχνη μέσο με οργανωτικές ικανότητες, και φορ περιοχής-εκτελεστή, για να τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Ταυτόχρονα θα ανοίξει η πόρτα της Τούμπας για παίκτες που μέχρι χθες θεωρούνταν αναντικατάστατοι, ενώ άλλοι θα πουληθούν αρκεί να έρθουν δελεαστικές προτάσεις. Δεν θα είναι έκπληξη αν αποχωρήσουν οι Γλύκος και Σαλπιγγίδης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΖΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα